Website bouwer Veenendaal

Wil je een nieuwe website laten ontwerpen? En wil je samenwerken met een website bouwer Veenendaal die zowel het websiteontwerp als de technische kant en de bouw van de website kan realiseren? Bij DKGS Agency helpen we onze klanten van A tot Z. We ontwerpen originele en bijzondere websitedesigns en zorgen dat de website technisch helemaal in orde is. We bieden daarnaast ondersteuning en onderhoud aan.

WordPress website JZ Fietstechniek Veenendaal

Website bouwer DKGS Agency biedt:

 • snel een nieuwe, professionele website vanaf € 850,-
 • advies op maat, we kijken naar jouw situatie
 • persoonlijke aandacht en vriendelijke klantenservice
 • een gratis training zodat je de website zelf gemakkelijk kunt beheren en aanpassen
 • een onderhoudscontract vanaf € 19,95 per maand, waardoor je website altijd up-to-date is

Bij DKGS Agency nemen we je alle zorg uit handen. Van website bouw tot onderhoud. We werken volgens een helder en duidelijk stappenplan, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Daarnaast adviseren we je over beeldgebruik, SEO webteksten en SEO en SEA (Search Engine Optimization en Search Engine Advertising).

We bieden ook de mogelijkheid om de website bij ons onder te brengen door middel van flexibele hostingpakketten. Heb je al een hostingprovider maar wil je verhuizen naar een andere provider? Wij regelen de verhuizing. Daarnaast kunnen onze grafische designers het design van je website afstemmen op de bestaande huisstijl en voegen ze er een flinke dosis creativiteit aan toe, zo weet je bij DKGS zeker dat je een unieke, creatieve, opvallende én effectieve website laat bouwen!

Webdesign bureau Veenendaal

Bij DKGS Agency in Veenendaal werken we met webbouwers, grafisch ontwerpers en merkstrategen aan spectaculaire website designs. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en focussen daarbij op effectiviteit: stijlvolle designs die goed converteren. Uiteraard bouwen wij alleen responsive websites, dus goed te bekijken op ieder apparaat.

Webdesign met professionele page builder
Website bouwen voor Stichting Huurdersbelangen Veenendaal

Website laten maken door een professionele website bouwer Veenendaal

Wij ontwikkelen websites in ’s werelds populairste CMS, namelijk WordPress. We maken websites op maat, die precies voldoen aan de gewenste functionaliteiten én die volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Daarnaast bieden we website onderhoud aan, waardoor je er zeker van bent dat je website altijd in de lucht is en altijd goed beveiligd is.

Website bouwen voor Stichting Huurdersbelangen Veenendaal

SEO webteksten

Wil je een website die echt helemaal af is? Indien gewenst leveren we je website op inclusief ‘zoekmachinevriendelijke’ teksten. Daardoor is de kans op een hoge positie in de zoekmachines vele malen groter. We focussen bij het schrijven naast seo natuurlijk op je bezoekers, zodat de teksten een perfecte indruk maken. Zo zal je niet alleen meer bezoekers naar je site trekken, maar levert je website ook meer conversie op.

Website MultiGolf Maurik
Website met WordPress onderhoud Dekker Rietdekkers

Website onderhoud

Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en goed beveiligd is. Door een maandelijks onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten, ben je zeker van correct, tijdig en professioneel onderhoud aan je website. We onderhouden niet alleen websites op technisch vlak, we kunnen je website ook op het gebied van content (afbeeldingen en tekst) onderhouden en bijwerken wanneer nodig.

Website met WordPress onderhoud Dekker Rietdekkers

Hosting

Wij zorgen ervoor dat je website wordt ondergebracht bij een zeer betrouwbare hostingprovider, namelijk Hosting2Go. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Hosting2Go biedt diverse pakketten tegen een aantrekkelijke prijs. Zowel het afsluiten van het pakket als het installeren en publiceren van de website, DKGS Agency regelt alles voor je. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hostingpakket aan te schaffen. We checken graag van tevoren of het gekozen pakket geschikt is om jouw website op te draaien. Je wilt er immers zeker van zijn dat je website en alle functionaliteiten altijd naar behoren werken.

WordPress website Felyon Rhenen

Voordelen van website bouwer DKGS:

 • Een professionele webbouwer en een aangename prijs
 • Gemakkelijk contact met de website bouwer: wij zijn ook thuis ná oplevering!
 • Verstandige investering, toekomstbestendige website
 • Unieke websites, altijd op maat en in jouw stijl
 • Keuze uit drie basispakketten (Start-Up, Business, e-Commerce)
 • Elke website volledig door ons gevuld met tekst en beeld
 • De website is bij oplevering helemaal operationeel: klaar voor gebruik!
 • Afbeeldingen geoptimaliseerd voor snelle laadtijd
 • Basis optimalisatie voor Google Pagespeed
 • Voordelig onderhoudsabonnement, je website altijd up-to-date

DKGS Agency: De webbouwer in Veenendaal die écht luistert

We luisteren graag naar wat je wensen zijn en geven persoonlijk advies. We leveren geen standaard websites, maar maken altijd een design op maat, zodat de website past bij je bedrijf.

Spreekt dat je aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken!