WordPress website hosting

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om je WordPress website bij onder te brengen? Die veiligheid en stabiele servers beide op nummer één heeft staan? Bij DKGS werken we met Hosting2Go. Een zeer betrouwbare hosting service die we vaak inzetten voor onze klanten.

Wanneer je een nieuwe website door DKGS laat bouwen en je voor het eerst een hostingpakket nodig hebt: van het afsluiten van het pakket, tot het regelen van alle instellingen en publicatie van de website, DKGS regelt alles rondom website hosting voor jou.

WordPress website I-Care Vision Ede

DKGS regelt je webhosting bij Hosting2Go

DKGS staat voor hoge kwaliteit en uitmuntende service. We houden de persoonlijke band met onze klanten hoog door mee te denken en ons te verplaatsen in de behoeften van je bedrijf. Wij regelen daarom ook alles voor je bij Hosting2Go. Wel zo makkelijk! Je kunt bij DKGS vertrouwen op ‘instant service’ en altijd een eerlijk en persoonlijk advies op maat.

Wat is webhosting?

Webhosting betekent dat je jouw website bestanden op een server (computer) plaatst (hosten), die continu verbonden is met internet (web). Als je webhosting gebruikt, dan huur je dus schijfruimte op een server.

Verhuizen?

Geen probleem. Bij DKGS zorgen we ervoor dat je zonder problemen kunt overstappen naar de hosting service van Hosting2Go. We kunnen zelfs de verhuizing van je domein geheel voor je verzorgen. Alleen een hostingpakket afsluiten? Dat kan natuurlijk ook.

Domeinnaam registeren?

Check hier of je domeinnaam nog vrij is!

WordPress website Stichting Huurdersbelangen Veenendaal

WordPress hosting opties

Er zijn diverse WordPress webhosting opties beschikbaar bij Hosting2Go, zodat er altijd een is die bij jouw wensen past. Je hebt dus ruime keuze. Een ding staat vast: hoge service krijg je er bij ieder pakket bij. Kies je voor het door ons aanbevolen Premium Hosting, dan geniet je van de volgende opties:

  • onbeperkte webruimte (fup)
  • onbeperkt dataverkeer (fup)
  • onbeperkt aantal e-mailadressen
  • inclusief domeinnaam
  • inclusief Sectigo SSL-certificaat
  • 24/7 monitoring van servers en netwerk
  • meest stabiele hostingplatform
WordPress website Dissel BV

WordPress website hosting met een persoonlijke klantenservice

Heb je hulp nodig of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met de persoonlijke klantenservice van DKGS. Persoonlijk?! Ja! Bij DKGS zijn we de schakel tussen jou en Hosting2Go. We hanteren uitsluitend een persoonlijke benadering naar onze klanten. Geen automatische bandjes en ellenlange keuzemenu’s. Gewoon een specialist die klaar staat om je te helpen.

WordPress website Dissel BV