DKGS Agency, full-service en écht persoonlijk!

DKGS Agency in Veenendaal is een vooruitstrevend full-service reclamebureau gevestigd in Veenendaal. Opgericht in 2006 door Ton de Kleuver onder de naam DKGS Grafisch Servicebureau. In rap tempo groeide het bureau uit tot een vertrouwd adres in Veenendaal en omstreken. Wij werken volgens heldere stappen, via een duidelijk stramien en op een aangenaam persoonlijk niveau.

Je kunt bij ons terecht voor uitgebreide dienstverlening op het gebied van:

DKGS Agency, helpt je bedrijf groeien

Wij ontwerpen en ontwikkelen doeltreffende uitingen voor onze klanten. Daarbij staan creativiteit, lef en knowhow altijd centraal. Onze grafisch ontwerpers, webbouwers en marketingspecialisten werken nauw samen om de ultieme uitstraling voor onze klanten neer te zetten. Wij combineren diepgaande kennis over ontwikkeling van online en offline strategieën, met marketingkennis, waardoor wij in staat zijn om mee te denken over de positionering van je onderneming.

Onze missie

Onze missie is om de hoogste kwaliteit te leveren in zowel producten als in onze service, en voor onze klanten een preferred supplier te zijn op het gebied van ontwerp, websites, online marketing en print.

Dat doen wij door de doelen en uitdagingen van onze klanten voorop te stellen en door onszelf te blijven ontwikkelen en door te investeren in innovatieve samenwerkingspartners.

Onze kernwaarden

Kwaliteit – wij geloven dat kwaliteit in concept, ontwerp, materiaal en uitvoering de sleutel is tot succes voor onze klanten.

Vertrouwen – een persoonlijke benadering kun je alleen waarmaken als je elkaar vertrouwt. Wij willen het vertrouwen van onze klanten verdienen door eerlijke business en fantastische resultaten.

Succes – wij gaan voor niets minder dan succes, in welke meetbare of niet meetbare vorm dan ook. Voor ons is succes: een tevreden klant die het eindresultaat met trots gebruikt of laat zien.

Klanttevredenheid – Klanttevredenheid is succes. Het is het resultaat van kwaliteit, vertrouwen en fantastische producten. Klanttevredenheid drijft ons.

Filosofie van DKGS Agency Veenendaal

Onze filosofie is gebaseerd op het boek “De 7 eigenschappen van effectief leiderschap” geschreven door Stephen R. Covey.

  • Wees proactief
  • Begin met het einde in gedachten
  • Belangrijke zaken eerst
  • Denk win-win
  • Eerst begrijpen, dan begrepen worden
  • Synergie
  • Houd de zaag scherp

Wil je weten hoe reclamebureau DKGS Agency jouw bedrijf verder kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je geen standaard verhaal maar luisteren graag naar je wensen en behoeften en voorzien je van een persoonlijk en eerlijk advies op maat.