Online marketing

Ben jij op zoek naar een partner die jouw bedrijf online op de kaart zet? Die je op de juiste manier bij potentiële klanten onder de aandacht brengt? Bij DKGS Agency vergroten we jouw online bereik en zorgen we dat nieuwe klanten je weten te vinden. We doen dat volgens onze eigen aanpak: Positioneren – Produceren – Publiceren – Promoten.

WordPress website JZ Fietstechniek Veenendaal

DKGS Agency in Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online marketingcampagnes, reclame, drukwerk en digitale middelen zoals websites. Wij hebben alle kennis in huis en gaan dan ook geen uitdaging uit de weg!

“Wij ontwikkelen marketing campagnes en voeren deze tot in detail uit. Van creatief concept tot dagelijkse uitvoering en van publiceren van content tot het analyseren van de resultaten.”

Je bedrijf beter vindbaar maken

Wij zorgen dat je bedrijf beter vindbaar wordt. Daarbij letten we niet alleen op de toename in webverkeer, we focussen ook op de kwaliteit van je website bezoekers. Je wilt immers een doelgroep naar je site trekken, met een zo groot mogelijke potentie om klant te worden. Wij regelen voor jou alle aspecten op het gebied van SEO, waardoor je snel het verkeer op je website zal zien toenemen.

SEO op technisch vlak

We maken je website technisch gezien helemaal in orde, zodat zoekmachines de website optimaal kunnen indexeren. Daarnaast zorgen we dat de inhoud van de website op orde is; denk aan benaming van afbeeldingen, de sitemap en we zorgen dat alle website teksten zoekmachinevriendelijk zijn.

SEA Google Ads

We zetten Google Ads op en zorgen voor het dagelijks beheer en optimalisatie van je campagnes en advertenties. Natuurlijk zijn alle gegevens te allen tijde inzichtelijk en adviseren wij je over budgetten, inhoud van advertenties en doelgroepen. Bijzonder aan het uitbesteden van Google Ads bij DKGS is, dat je geen maandelijkse fee betaalt. Vraag naar de mogelijkheden!

Social Media marketing

Naast het vindbaar maken van je website in zoekmachines, is een sterk profiel op social media minstens zo belangrijk. Wij kunnen je ook hierin geheel ontzorgen. Van het bedenken van social media berichten tot het creatieve ontwerp en het publiceren ervan. Ook kunnen we je helpen met het opzetten van doelgroepen en inrichten van social media advertenties.

WordPress website Rijschool SEE Veenendaal

Online marketing campagne laten ontwikkelen

Wij ontwikkelen opvallende en pakkende online marketing campagnes voor onze klanten. Hierbij kijken we naar de behoeften van onze klanten en zorgen we dat we de doelgroepen waar het om gaat, scherp op ons netvlies hebben. Wij combineren creativiteit, met merkstrategie en techniek waar je op kunt vertrouwen.

Doormeten van online marketing resultaten

Naast het bedenken en uitvoeren van online marketing campagnes, zorgen wij er natuurlijk voor dat de campagne goed meetbaar is. Daardoor kunnen de resultaten goed in kaart worden gebracht en kan de campagne waar nodig worden bijgestuurd. Wij rapporteren uiteraard wekelijks of maandelijks over de behaalde resultaten.

Voordelen van online marketing campagnes bij DKGS Agency

  • Een eerlijk advies op maat
  • Persoonlijke aanpak: altijd iemand aan de lijn en een vaste contactpersoon
  • Betaalbaar; je hebt geen gigantisch marketingbudget nodig voor een goede marketing campagne
  • Resultaten zijn goed meetbaar, inzichtelijk en transparant

Advies en informatie over online marketing bij DKGS Agency

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jouw uitdagingen liggen, om zo tot een voorstel te komen voor een effectieve online marketing campagne. Daag jij ons uit!?