WordPress website onderhoud

Technieken ontwikkelen zich razendsnel. Een website kan vandaag de nieuwste functionaliteiten bevatten, morgen loop je achter. Om nog maar niet te spreken over de beveiliging en het bijhouden van de website op het gebied van de inhoud (content). Om er zeker van te zijn dat je website altijd ‘up and running’ is, kun je bij DKGS kiezen voor een contract voor WordPress Website Onderhoud. Dan weet je zeker dat de techniek altijd up-to-date is en dat je website goed is beveiligd.

WordPress website Stichting Huurdersbelangen Veenendaal
Website The Maxx Veenendaal WordPress

Bij DKGS zorgen we er voor dat alle websites die we opleveren technisch gezien up-to-date en veilig zijn. Ook zijn er mogelijkheden om de inhoud van de website te laten bijwerken, bijvoorbeeld als je daar als ondernemer zelf geen tijd voor kunt vinden.

Heb je je WordPress website niet door DKGS laten ontwikkelen maar wil je wel gebruik maken van website onderhoud? Geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aan alle nieuwe websites die we opleveren, is een service abonnement verbonden vanaf € 19,95. Op die manier ben je er altijd zeker van dat je website altijd ‘online’ en goed beveiligd is.

Website The Maxx Veenendaal WordPress

Standaard serviceovereenkomst; uitgebreide service en directe hulp in website noodgevallen!

  • We houden je website actueel door maandelijks alle mogelijke plugins en het thema te updaten
  • Wij zorgen voor backups van je website, zowel online als offline
  • We helpen je bij het terugplaatsen van een backup bij malware of hackproblemen
  • Kleine wijzigingen voeren we kosteloos voor je uit
WordPress website Rijschool SEE Veenendaal

Content support – website onderhoud op inhoudelijk vlak

Wij helpen je door middel van content support, bij het plaatsen en wisselen van foto’s en website teksten. Wanneer je dit, om welke reden ook, niet zelf kunt of wilt doen, dan nemen wij het van je over. We zorgen dat alles netjes en snel in je website wordt geplaatst. Denk aan het bijhouden van een blog, het plaatsen van nieuwsberichten of het wijzigen van menu’s en de paginastructuur.

Onze helpdesk staat altijd klaar

Wanneer je een vraag hebt, of iets aan wilt laten passen aan je website maar je bent even vergeten hoe je dat moet doen, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar. We zorgen dat je snel weer verder kunt! Bij DKGS is website onderhoud meer dan een technische handeling. Wij gaan met zorg te werk en passen onze werkwijze aan aan jouw website, wensen en behoeften. Je krijgt bij DKGS altijd een eerlijk advies op maat.

Advies over website onderhoud of meer informatie

Wil je weten wat voor soort support je precies nodig hebt? Wij vertellen je graag meer over onze diensten op het gebied van website onderhoud. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om meteen een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Website Float Center Veenendaal

Website laten maken

Heb je nog geen website? Of is je website toe aan een nieuw jasje? Bij DKGS maken we professionele bedrijfswebsites waar je uitstekend mee voor de dag kan komen. Meer weten over het laten maken van een nieuwe website?