Webdesign bureau DKGS

Een webdesign is het belangrijkste visitekaartje voor veel bedrijven en organisaties. Sterker nog, veel bedrijven worden alleen via zoekmachines gevonden door potentiële klanten en zijn dus compleet afhankelijk van hun website. Wil je een nieuwe website laten maken, en wil je een webdesign dat sprankelt en uitnodigt tot actie? Een design dat je duidelijk onderscheidt van de concurrentie? Bij DKGS ontwerpen we unieke webdesigns met focus op uitstraling en conversie. We ontwerpen zowel op basis van een bestaande huisstijl, als ‘from scratch’!

Focus op effectiviteit

Iedere website dient een eigen doel. Beheer je een informatieve website, dan beoordeel jij het resultaat waarschijnlijk aan de hand van ‘tijd op pagina’ en ‘aantal bekeken pagina’s’. Heb je een bedrijfswebsite, dan is de kans groot dat een belangrijk doel is om informatie-aanvragen of contactverzoeken binnen te krijgen.

De perfecte uitstraling vertaald naar een krachtig webdesign

Bij DKGS weten we hoe we je bedrijf, je diensten of producten, moeten vertalen naar een effectief websitedesign. We kennen de kneepjes van het vak en vertalen jouw missie en kernwaarden feilloos naar een prachtig webdesign. Een webdesign dat het juiste gevoel geeft aan je bezoekers, dat een sterke indruk maakt en dat jouw doel dient. Wij maken de verbinding tussen de gewenste uitstraling van je bedrijf en je diensten of producten, naar de verwachtingen van de klant. Dit resulteert in webdesigns met een zeer hoge conversie-potentie.

Hoe komen we tot het perfecte webdesign?

Bij DKGS vinden we het belangrijk om toekomstbestendige websites te bouwen. Dat begint uiteraard bij een toekomstbestendig webdesign: we maken een design door middel van de laatste technieken en we zorgen dat het template (technische ontwerp van de website) in de toekomst geüpdate kan worden.

Verder werken we zoveel mogelijk volgens de huisstijl van je bedrijf of de corporate identity. We zorgen voor een functioneel ontwerp, een betrouwbare uitstraling en we zorgen dat de technische details op orde zijn. Denk aan ‘responsiveness’ en zoekmachineoptimalisatie (SEO). De website moet mee kunnen groeien met de ambities van het bedrijf.

DKGS, jouw partner in webdesign & -bouw

Bij DKGS werken grafisch specialisten, technische alleskunners en marketingspecialisten samen om prachtige websites te bouwen. Van webdesign tot het vullen van de website met actiegerichte content. Wij zijn er trots op dat we alle expertises onder één dak aan onze klanten kunnen aanbieden. Met een persoonlijke aanpak en oog voor detail ontwikkelen we reclame-uitingen, promotiemateriaal en digitale middelen om onze klanten sterk te positioneren en onder de aandacht te brengen.

Meer informatie over webdesign bij DKGS

Wil je meer weten over webdesign door Reclamebureau DKGS in Veenendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor webdesign en webbouw.