SEO webteksten laten schrijven

Wil je je website beter vindbaar maken? Wil je je bestaande webteksten opfrissen of wil je met een schone lei beginnen? Bij DKGS schrijven we pakkende webteksten die helpen om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines en die tegelijkertijd voor je bezoekers prettig zijn om te lezen.

DKGS is een full-service reclamebureau. Wij leveren diensten op het gebied van grafisch ontwerp, maar we voorzien ook in huisstijlontwerp, drukwerk en digitale projecten zoals websites. Omdat we het belangrijk vinden om onze klanten geheel te ontzorgen, zorgen we niet alleen voor een webdesign en de technische realisatie van websites, we leveren websites inclusief SEO teksten en afbeeldingen. Hiervoor werken we samen met ervaren tekstschrijvers die gespecialiseerd zijn in SEO. Een totaaloplossing op maat!

Wil je alleen webteksten laten schrijven? Dat kan ook! Neem contact op voor meer informatie.

WordPress website MultiGolf Maurik

Hoe gaan we te werk?

Natuurlijk willen we graag alles van je weten, maar vooral: we willen graag alles van je klanten weten! Welke behoeften hebben zij? En hoe sluiten je diensten of producten daarop aan? Welke onderscheidende waarden moeten zeker aan het licht komen? En niet te vergeten: welke voordelen zijn er wanneer de klant voor jouw oplossing kiest? Wij schrijven gerichte SEO webteksten die aansluiten op de behoeften van je klant.

Op een bondige en overzichtelijke manier ben je zo weer een stukje dichterbij het overtuigen van je klanten en maak je je website een stuk effectiever!

WordPress website MultiGolf Maurik

SEO teksten in je eigen stijl en ‘tone of voice’

We schrijven de teksten altijd in je eigen stijl en met de ‘tone of voice’ van je bedrijf. We zorgen dat de schrijfstijl, het woordgebruik en de opbouw van de teksten passen bij de organisatie en bij de mensen in de organisatie. Webteksten moeten immers een correcte weerspiegeling van het bedrijf zijn. Wil je na oplevering van de teksten toch nog wat ‘puntjes op de i’ zetten? Geen probleem. Er is altijd een correctieronde inbegrepen zodat de tekst voldoet aan alle gewenste details.

Website Float Center Veenendaal
WordPress website Stichting Huurdersbelangen Veenendaal

Je website vindbaar én meer conversie, bij DKGS regelen we dat!

  • We schrijven conversiegerichte teksten, prettig leesbaar en inclusief ‘call to actions’
  • We maken alles meteen ‘zoekmachinevriendelijk’
  • Snel geleverd en meteen bruikbaar
  • Ervaren SEO tekstschrijvers met specialisatie op het gebied van SEO webteksten
  • Indien gewenst leveren we je het hele pakket: webdesign en -bouw, inclusief de teksten!
  • Gratis één correctieronde inbegrepen, voor de puntjes op de ‘i’!

Advies over SEO webteksten of meteen SEO teksten laten schrijven?

Ben je benieuwd naar wat we precies voor jou kunnen doen op het gebied van webteksten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je ook graag meer over onze werkwijze.

WordPress website Stichting Huurdersbelangen Veenendaal