Kosten website of webshop laten bouwen

Bij DKGS kan je kiezen uit 3 website pakketten. Zo hebben we voor elk type bedrijf een passende oplossing. Al onze websites worden Google vriendelijk en vanaf scratch gebouwd door pure liefhebbers op het meest actuele WordPress CMS zodat je er moeiteloos zelfstandig mee kan werken. Daarnaast worden ze gebruiksklaar opgeleverd en zijn ze voorzien van een WordFence Firewall & Security Scanner plugin voor extra veiligheid.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Van kennismaking tot aan de service na oplevering. Op naar jouw online succes!

WordPress website Stichting Huurdersbelangen Veenendaal

Maak een keuze uit een van onze 3 voordelige website pakketten

Kies je een website van DKGS Agency, dan kies je voor kwaliteit en service. Aan elk door ons gebouwde website is een CMS up-to-date abonnement (Onderhoud) verbonden. Met dit abonnement houden wij jouw website na oplevering in topconditie door hem maandelijks te updaten en het maken van een herstel backup.

Zorg voor een betrouwbare webhosting

Qua webhosting ben je vrij een hostingpartij naar keuze te kiezen, mits hij aan de technische eisen van WordPress voldoet. Wij adviseren in 9 van de 10 gevallen webhosting van Hosting2Go. Hier hebben wij alle technische mogelijkheden om jouw website snel en veilig online te krijgen en bieden wij gratis hosting assistentie zoals verhuizing of het aanvragen van je webhosting. Daarnaast biedt Hosting2Go een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem gerust contact met ons op voor hulp of advies.

Extra functionaliteiten bij een website pakket

Soms komt het wel eens voor dat je extra functionaliteiten wilt toekennen aan je website. Denk bijvoorbeeld aan het laten schrijven van (SEO) webteksten, een professionele fotoshoot op locatie of het tonen van meerdere talen in je website. Ook webshop beheerders hebben soms meerdere uitbreidingen nodig om hun producten en diensten professioneler aan te bieden. In dit soort gevallen kan je het beste eerst contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een maatwerk offerte voor je.

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze, of wil je een website pakket uitbreiden met extra functionaliteiten of eigen wensen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op via: 0318 – 240 010. We staan voor je klaar.

Zo zien onze websites er uit!

Website MultiGolf Maurik
Website Float Center Veenendaal
Website MultiGolf Maurik
Website JZ Fietstechniek Veenendaal
Website Rijschool SEE Veenendaal
Website I-Care Vision Ede
Website Rijschool SEE Veenendaal
Website JZ Fietstechniek Veenendaal