Beter vindbaar worden

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die jouw website beter vindbaar maakt in zoekmachines? Waardoor je snel meer bezoekers op je website kunt verwachten die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn? DKGS in Veenendaal is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij laten jouw website voor je werken!

Om je bedrijf online te vestigen en je merk of bedrijfsnaam bekend te maken in de markt, kun je zoekmachine optimalisatie uitvoeren (Search Engine Optimization: SEO). Bij DKGS in Veenendaal weten we exact waar jouw potentiële klanten zich bevinden en hoe wij hen kunnen triggeren om in contact te komen met je bedrijf. Wij verzorgen de optimalisatie van je website, zowel technisch gezien als ‘on-page’. Zo zal je niet alleen méér bezoekers ontvangen op je website, we vergroten meteen de kans op conversie.

WordPress website JZ Fietstechniek Veenendaal

Onze aanpak voor zoekmachineoptimalisatie

Wanneer je een toppositie in de zoekresultaten wilt bemachtigen, en vooral graag bovenaan Google wilt staan met je bedrijf, dan moet je website helemaal geoptimaliseerd zijn. Om te weten hoe je ervoor staat, beginnen we met het analyseren van je website. We bekijken diverse aspecten zoals:

  • De technische staat van de website
  • De webteksten en zoekwoordgebruik
  • Metadescriptions, headergebruik en titels
  • Sterkte van het domein en in- en uitgaande links
  • We kijken naar de concurrentie en hoe jij van hun positie kunt profiteren
  • SEO biedt een lange termijn resultaat met een gigantisch voordeel; continu een gratis stroom aan bezoekers

SEO (Search Engine Optimization)

SEO, in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie, is geen eenmalig project dat je direct meetbare resultaten oplevert. SEO is een continu proces waarbij je gegevens analyseert, bijstuurt, opnieuw meet en anticipeert op gebeurtenissen en trends. Op deze manier bouw je een geoptimaliseerde website op die zowel het vertrouwen van Google als van je klanten verdient. En dat zorgt voor een structurele hoge positie in de zoekresultaten!

Beter vindbaar worden door zoekmachinevriendelijke website teksten

Wij herschrijven je bestaande website teksten tot zoekmachine vriendelijke teksten. Ook kunnen we je voorzien van geheel nieuwe teksten. Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in het combineren van ‘schrijven voor bezoekers’, met het toepassen van de ‘SEO-regels’. Door een aantal zaken, zoals het gebruik van headings en puntenlijstjes toe te passen, kunnen zoekmachines beter bepalen waar een pagina over gaat. Op die manier kan een pagina beter aan een zoekterm worden gekoppeld wat resulteert in kwalitatieve bezoekers.

Je website technisch goed inrichten voor zoekmachines

Om een hoge positie in de zoekresultaten te bemachtigen, moet een website gemakkelijk en volledig te indexeren (ofwel: te lezen) zijn door zoekmachines. Alle dimensies van SEO moeten hiervoor onder de loep worden genomen. Het gaat hierbij om technische zaken binnen je website, de inhoud en de code. Door deze punten grondig te analyseren, kunnen we je precies vertellen op welke SEO-punten nog winst te behalen valt.

Linkbuilding voor een sterk domein en een betere vindbaarheid

Inkomende en uitgaande links op een pagina hebben een grote invloed op de domeinsterkte van een website. Dit hangt weer samen met de positie in de zoekresultaten, en is dus zeker de moeite om de nodige aandacht aan te besteden. Bij DKGS kunnen we je linkbuilding uit handen nemen. We realiseren links op relevante websites en adviseren we over de mogelijkheden om meer backlinks te krijgen.

Wil je jouw website beter vindbaar maken?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en over de mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie. Onze SEO specialisten staan graag voor je klaar.

Tip: Als je vandaag nog meer bezoekers op je website wilt ontvangen dan is SEA wellicht een interessante optie voor je.