SEA Google Ads uitbesteden

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om je Google Ads (voorheen AdWords) campagnes aan uit te besteden? Wil je dat je Google Ads dagelijks geoptimaliseerd worden om een zo hoog mogelijke ROI te behalen op je campagnes?

Bij DKGS Veenendaal nemen wij het opzetten en het beheer van je Google Ads campagnes volledig uit handen. We rapporteren je over de behaalde resultaten en zorgen dat je altijd het beste rendement uit je Google Ads budgetten haalt. Naast het opzetten van effectieve advertenties houden we natuurlijk rekening met je gewenste brand identiteit. Wat wil jij uitstralen als bedrijf? Wij maken de vertaalslag naar pakkende Google Ads.

Google Ads uitbesteden? Neem contact met ons op!

Google Ads uitbesteden aan DKGS

DKGS is een full-service bureau. We leveren nooit half werk. Sterker nog: wij gaan altijd nét een stapje verder voor onze klanten. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij niet ‘zomaar’ advertenties maken, maar dat we je bedrijfsidentiteit, je merk en het gewenste imago meenemen bij het ontwikkelen van je advertenties. Bij beeldadvertenties zorgen we natuurlijk voor het (op correcte wijze) toepassen van de huisstijl en het beeldmerk.

DKGS helpt je bij:

  • Het opzetten van Google Ads campagnes, inclusief zoekwoordonderzoek
  • Het dagelijks beheer van de campagnes, optimalisatie advertenties en biedingen
  • Het optimaliseren van ROI; we rapporteren over de behaalde resultaten en sturen bij waar nodig
  • Website optimalisatie, soms kun je met een kleine aanpassing in de website een groot conversievoordeel behalen!

Hoe gaan we te werk?

Onze Google Ads specialisten kijken allereerst naar je bedrijf, naar je identiteit, naar je website en naar je klanten. Natuurlijk willen we precies weten welke mensen er naar je website geleid moeten worden en welke actie ze vervolgens moeten ondernemen. Wanneer we dat in kaart hebben gebracht, kunnen we een zoekwoordonderzoek uitvoeren. Aan de hand hiervan worden campagnes en advertenties opgesteld. Je ontvangt wekelijks of maandelijks op een afgesproken moment de rapportage. Hierin kun je precies zien hoeveel budget er is gespendeerd én hoeveel nieuwe klanten of contactverzoeken de campagne heeft opgeleverd.

WordPress website Rijschool SEE Veenendaal

Voordelen van Google Ads uitbesteden bij DKGS

  • Onze Google Ads specialisten hebben kennis van de laatste ontwikkelingen op Google Ads gebied.
  • Kosten zijn altijd transparant en aan te passen. Wil je even wat minder besteden, dat kan. Wil je budgetten omhoog bijstellen of focussen op een bepaald product? Ook dat kan. We zijn erg flexibel!
  • We maken advertenties die de juiste boodschap aan je klanten geven, maar die ook de juiste uitstraling hebben. Bij beeldadvertenties zorgen we er natuurlijk altijd voor dat de Google Ads passen bij de huisstijl en de uitstraling van je bedrijf.

Meer informatie over DKGS

Wil je meer weten over het uitbesteden van Google Ads, en wil je weten hoe onze Google Ads specialisten een campagne voor jouw bedrijf zouden opzetten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en over de voordelen die wij je bieden. Denk bijvoorbeeld aan Google Ads rapportages, maar ook website optimalisatie. Op die manier haal je nog betere resultaten met je campagnes.