Professioneel logo laten ontwerpen

Een logo is het beeldmerk van een bedrijf. Een visueel aantrekkelijke afbeelding waardoor klanten in een oogopslag weten wie je bent en wat je doet. Een sterk logo wekt vertrouwen en geeft je bedrijf een herkenbare en professionele uitstraling. DKGS ontwerpt sinds jaar en dag unieke logo’s voor Starters, ZZP-ers, MKB bedrijven en Verenigingen.

Wij vertalen je missie naar een sterk logo ontwerp

Bij DKGS –hét creatieve reclamebureau in Veenendaal– ontwerpen we logo’s die tot de verbeelding spreken. Wij vertalen je activiteiten en missie naar een krachtig beeldmerk. Daarmee maak je het makkelijker voor klanten om je bedrijfsnaam te onthouden en te herkennen. Bij het ontwerpen van een logo, letten we op diverse factoren, waaronder:

  • Herkenbaarheid. Het grafische ontwerp van een logo maken we zó, dat het gemakkelijk te herkennen is.
  • Onderscheidend vermogen. Een logo moet eruit springen en anders zijn dan alle andere logo’s. Wij gaan voor 100% originaliteit.
  • Effectiviteit en duidelijkheid. Het logo ontwerp moet duidelijk zijn en de juiste indruk achterlaten.
  • Toepasbaarheid. Het logo moet praktisch gezien handig zijn, bijvoorbeeld bij het drukken van materialen of om te verwerken in online materialen. Verder zorgen wij er altijd voor dat een logo ook ‘in het klein’ te gebruiken is en dan nog steeds goed herkenbaar is.

Waarom is een professioneel logo cruciaal?

Het logo van een bedrijf is het beeldmerk van de organisatie of het merk. Het wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het merk in communicatie-uitingen en materialen zoals bedrijfskleding en bekleding van de gevel. Een logo kan bestaan uit een grafisch symbool, maar ook uit een tekst of afkorting in een bepaalde stijl, of een combinatie van hiervan. Een logo ontwerp is een belangrijk onderdeel van de huisstijl van een bedrijf.

Logo laten ontwerpen? DKGS is specialist in beeldmerken

  • Wij creëren een professioneel logo dat je bedrijfsidentiteit ondersteunt
  • We zorgen dat je het logo in diverse bestandsformaten ontvangt waardoor je het overal kunt gebruiken
  • We houden rekening met geregistreerde kleuren en lettertypes die vastgelegd zijn in een huisstijl
  • We luisteren naar je wensen, voorkeuren en ideeën. We doen alles in overleg met jou.

Hoe gaan we te werk bij het maken van een logo design?

Wil je een speels of gedurfd logo laten ontwerpen? Of ga je voor een meer corporate uitstraling? Wij ontwerpen een logo dat past bij je bedrijf. In een persoonlijk gesprek komen we graag tot de kern van je bedrijf om zo je boodschap te ontdekken. We luisteren naar je wensen en kijken eventueel naar bestaande materialen. Zijn er nog geen materialen beschikbaar? Laat dan je logo ook verwerken in een pakkende huisstijl!

Wanneer we een goed beeld hebben van wat het logo moet omvatten, gaan we aan de slag. We maken altijd meerdere voorstellen en leveren de ‘mock-ups’, zodat je makkelijk kunt zien hoe het logo eruitziet op bepaalde materialen.

Na het bespreken van de versies gaan we aan de slag met het definitieve logo. Het resultaat is een uniek logo dat je zal helpen om de herkenbaarheid van je bedrijf te vergroten. We leveren natuurlijk alle bestanden zodat je het eenvoudig overal op kan laten drukken.

Waarom een logo laten ontwerpen bij DKGS?

Bij DKGS werken we met jouw doelgroep en brand identiteit voor ogen. We ontwerpen logo’s die hun doel dienen. Scherpe designs doordat we goed luisteren naar je wensen. Ook letten we erop dat je logo past bij je bedrijf en bedrijfsnaam. Zowel jouw ideeën en wensen, als de verwachtingen van je (potentiële) klanten houden we scherp voor ogen. Reclamebureau DKGS Veenendaal ontwerpt logo’s die opvallen.

Overweeg je een nieuw logo te laten maken en ben je benieuwd naar onze aanpak?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het ontwerpen van logo’s. Wellicht heb je al een logo dat je wilt moderniseren, daarvoor kun je natuurlijk ook bij ons terecht.