Websites en webshops

Professionele website laten maken

Website laten maken die zoekmachinevriendelijk en betaalbaar is? Een online plek die perfect aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf, prettig navigeert en goed te onderhouden is? Bij DKGS in Veenendaal kun je elke website laten maken die je wenst. Al vanaf € 650,-. Ook bouwen we webshops. We hebben 20 jaar ervaring en kennis voor je in huis en wij denken altijd met je mee. Bij ons krijg je een krachtige website gebouwd in WordPress voor een sympathieke prijs en veel service. Inclusief een gebruikersvriendelijk CMS systeem en voorzieningen voor de sociale media. Zo levert het internet jouw bedrijf straks ook meer omzet op.

Website laten maken
Website Gverweijbouw
Website Gelko

Wat een website laten bouwen concreet kost

Bij DKGS betaal je geen maandelijkse kosten voor het CMS systeem. Wij sturen je enkel een factuur uitsluitend voor de bouw en eventuele zoekmachine optimalisatie. Verder niets.  Zo wordt bij DKGS investeren kosten besparen. Bij DKGS heb je de keuze uit 3 soorten websitepakketten. Voor elk budget een perfecte oplossing:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten voor hoge posities in Google

Een nieuwe website moet ook worden gevuld met SEO teksten. Om met jouw website hoge posities te behalen in Google en die te behouden, adviseren wij je om bij ons ook SEO teksten te laten schrijven. Bij de pakketten kan dit tegen meerprijs. Wij garanderen dat door ons geschreven SEO teksten altijd uniek zijn. Daarbij voldoen ze aan alle regels die zoekmachines aan webteksten stellen. Bovendien voorzien wij de nieuwe van een goede basisoptimalisatie. Maak gerust een afspraak voor een gericht advies.

Website laten maken, voorbereiding en intake gesprek

Een website laten maken is niet zomaar iets. Alle verschillende onderdelen moeten uiteindelijk een goede balans vormen en behouden. Wij zetten onze werkwijze duidelijk uiteen in een persoonlijk gesprek bij jou op locatie of bij ons op kantoor, zodat alles je duidelijk wordt. Je kunt zelfs meekijken tijdens de bouw. Punten die in het kennismakingsgesprek aan de orde komen zijn onder andere:

 • Analyse van je bedrijf
 • Advies bij pakketkeuze
 • Functioneel ontwerp
 • Bouw en realisatie
 • SEO en optimalisatie optioneel
 • Testen en afstemmen
 • Online gaan

Website laten maken inclusief teksten en webhosting

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat jij een uitgebreider pakket wilt dan de pakketten Starter, Business en Professional. Wij kunnen je ook verlossen van al je internetzorgen met webhosting en SEO teksten. Dit stukje maatwerk levert DKGS je graag. Dit complete pakket bestaat uit:

 • webdesign
 • gebruikersvriendelijke website
 • CMS systeem voor eenvoudig onderhoud
 • schrijven van zoekmachine vriendelijke webteksten (SEO)
 • technische zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • optimaliseren van beeldmateriaal voor het web
 • plaatsen van foto’s en afbeeldingen
 • hosting assistent

Onderhouden van je nieuwe website

Een website laten maken is 1. Website onderhoud is 2. De sites die DKGS bouwt, zijn uitgerust met een CMS systeem. Je kunt dit vergelijken met Word. Het CMS moet worden onderhouden zodat de website goed blijft werken. De kosten voor dit maandelijkse onderhoud zijn gering. 

Uitbreiding van je website menu en teksten

Je hebt bij ons een website laten maken, maar na verloop van tijd wil je die graag uitbreiden. Ook dat is mogelijk met onze websites. We kijken hoeveel ruimte er is in de menubalk en plaatsen, indien mogelijk, alles netjes in de huidige stijl. Als dit niet mogelijk is, zoeken we naar een passende oplossing.

Ook een zoekmachine vriendelijke website laten maken voor weinig geld? Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Bel hiervoor 06 - 43 72 04 84.

DKGS ontwerpt en realiseert het!