Website laten maken Veenendaal

Wil je door een betrouwbare webbouwer een website laten maken in Veenendaal? Een webbureau dat een kneitergoede website voor je neerzet, die altijd draait, makkelijk te onderhouden is en die nieuwe klanten oplevert?

Bij DKGS nemen we je alle zorgen over je website uit handen. Van het website-ontwerp en de bouw tot hosting en het technische onderhoud. We zijn je full-service websitebureau waar je altijd van op aan kunt! We bouwen (vanaf € 850,-) enkel websites op basis van ‘s werelds populairste CMS: WordPress, en we leveren nieuwe websites altijd volledig geoptimaliseerd op. Zo vergroten we direct de kans voor je bedrijf op een hoge positie in de zoekresultaten.

Website Float Center Veenendaal

Website laten bouwen bij DKGS Veenendaal

Wil je een website laten bouwen? Dan gaan we graag met je in gesprek. We willen graag alles weten over je bedrijf, over je klanten en over de customer journey. Ook verdiepen we ons in de eventuele huisstijl en de gewenste uitstraling. Vervolgens maken we een plan voor de functionaliteiten en gaan we aan de slag met het design van de website. Ben je overal tevreden mee? Dan gaan we bouwen. We leveren je een kant-en-klare website op, als je wilt zelfs inclusief zoekmachinevriendelijke website teksten!

Voordelen van webbureau DKGS Veenendaal

 • Wij nemen je alle zorg uit handen; van ontwerp tot bouw en onderhoud
 • Persoonlijk advies op maat, we denken met je mee
 • Helder en duidelijk stappenplan
 • Advies voor fotografie, webteksten, SEO en SEA
 • Professionele hostingmogelijkheden
 • Hosting verhuisservice
 • Design geheel afgestemd op de huisstijl (heb je nog geen logo, deze kunnen wij voor je ontwerpen)
 • Volledig responsive, het thema past zich aan het schermformaat aan
 • Super scherp geprijsd; al vanaf € 850,-
WordPress website Stichting Huurdersbelangen Veenendaal

Toekomstbestendige website laten maken?

Wij werken met WordPress. Dit wereldberoemde CMS is niet voor niets het meest bekende én meest gebruikte systeem ter wereld. We zien enorme voordelen aan WordPress:

 • Het is een ‘open source’ systeem. Dus geen kosten en wél doorontwikkeling door de WordPress community
 • WordPress is gebruiksvriendelijk en snel. Ook zonder kennis van code, ben je in staat de website te beheren
 • Er zijn tal van plugins (gratis) beschikbaar. Ook grote bedrijven kiezen door de uitgebreide functionaliteiten steeds vaker voor WordPress
 • Het systeem is veilig. Er zijn diverse (gratis) beveiligingsplugins en betaalplugins beschikbaar

Persoonlijke aanpak, aandacht voor jou en je klant

Wij zijn een full-service websitebureau in Veenendaal. Wij kunnen onze klanten op alle vlakken helpen. Wij baseren de ontwerpen die we maken natuurlijk niet op onze eigen smaak, we kijken naar jouw doelen en je klant. Waar ligt de behoefte? Wat wil je bereiken met de website? Hoe moet de website jouw business ondersteunen? Vervolgens kijken we ook naar de vertaling van je bedrijfsuitstraling, corporate identity of huisstijl naar het webdesign. Je wilt natuurlijk een herkenbare en professionele uitstraling creëren, in al je uitingen en middelen.

Website The Maxx Veenendaal WordPress
WordPress website JZ Fietstechniek Veenendaal

Bestaande website een nieuw jasje geven?

Dat kan ook. Wij helpen je graag om je website aan te scherpen, om deze effectiever te maken of om deze meer te laten passen bij de huisstijl van je bedrijf.

Website laten maken?

Wil je een nieuwe website laten maken of wil je jouw huidige website moderniseren of optimaliseren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over webdesign en -bouw. We denken graag met je mee! Bij DKGS krijg je altijd een persoonlijk advies op maat.

WordPress website JZ Fietstechniek Veenendaal