Websites en webshops

Webdesign bureau DKGS regio Veenendaal

Laat je bedrijf schitteren met webdesign van webdesign bureau DKGS in Veenendaal. Een website is meer dan een visitekaartje. Het is de digitale etalage van jouw bedrijf. Een goed verzorgde website trekt potentiële klanten aan die ook nog eens graag terugkomen. De webdesigner van DKGS ontwerpt websites die altijd een fris, eigentijds aanzien geven. Afgestemd op jouw huisstijl. Een nieuwe stijl ontwerpen kan natuurlijk ook. Je kunt bij ons al een website laten bouwen vanaf € 650.-. Wat je ook besluit, op DKGS kun je vertrouwen.

Webdesign bureau website Atelier Quality
ontwerp Ott Events
Website Van Randwijk

Webdesign bureau voor ontwikkelen nieuwe huisstijl

Om tot een goed ontwerp te komen, hebben wij veel informatie nodig over jouw onderneming. Daarvoor maken wij eerst een kennismakingsafspraak. Dit kan bij ons op kantoor of op jouw locatie. Heb je zelf al een schets, dan kijkt onze webdesign specialist zeker of dit haalbaar is qua overzicht en functionaliteit. Aan de hand van alle gegevens maken zij een concept inclusief alle functies die de site moet bieden Zo krijg je een duidelijk beeld van het te verwachten eindresultaat.

Een out-of-the-box ontwerp

Een bedrijf moet zich duidelijk kunnen onderscheiden van de concurrent. Dit doe je niet enkel met een andere uitstraling, maar ook met design, functionaliteit, tekst, actie en vindbaarheid. DKGS richt zich op dit complete pakket. Een ultra onderscheidend design met zinloze toeters en bellen levert geen klanten op.

Wat als je nog geen bedrijfslogo hebt

Een van de onderdelen van een website is het logo. Heb je dit nog niet? Geen probleem. DKGS verzorgt ook logo’s en huisstijlen. Laat dit altijd eerst ontwerpen en uitwerken.

Design en bestaande huisstijl met speciale kleuren

De meeste kleuren en kleurcombinaties zijn in een ontwerp te verwerken. Zijn voor de uitsraling van jouw bedrijf metallic kleuren gebruikt, dan kiezen wij hiervoor de tint die deze kleur het best benadert.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel een gratis offerte aan.

DKGS ontwerpt en realiseert het!