Websites en webshops

SEO check en handige tips

Krijgt jouw bedrijf ook te weinig respons op de website? Wil je weten waaraan dit ligt? Doe dan de SEO check. Internetbureau DKGS in Veenendaal heeft deze dienst ontwikkeld, omdat wij een optimale service nou eenmaal belangrijk vinden. Het eindrapport laat je zien, hoe jij je omzet op het internet kunt vergroten.

SEO check wat is dat?

Bij een SEO check richt ons onderzoek zich op een aantal cruciale punten. Zo kijken wij naar de populariteit van de website. Vervolgens toetsen wij of de technische kwaliteit van de website voldoet aan de voorwaarden die zoekmachines stellen. In de website scan komen ook de teksten aan bod. Daarbij kijken wij of de META-teksten in de broncode en de zichtbare teksten voldoen aan de voorwaarden voor zoekmachine optimalisatie.

SEO rapport binnen 48 uur

Al onze bevindingen zetten wij in een overzichtelijk rapport. Dit ontvang je per e-mail.  Je hoeft er niet eens je stoel voor uit. De website analyse laat je de verbeterpunten stuk voor stuk zien. Zo lees je precies hoe jij je bedrijfswebsite kunt laten optimaliseren.

SEO check de kosten

De kosten van de SEO check kun je razendsnel terugverdienen. Je betaalt vooraf 75 euro. Vervolgens ontvang je van ons het SEO rapport. Daarin vind je alle verbeterpunten en nog veel meer. Wanneer je besluit om de verbeteringen door ons tot stand te laten brengen, wordt een bedrag van 75 euro op de eindfactuur in mindering gebracht.

Wil jij ook weten hoe goed jouw website het in de zoekmachines doet en waar de knelpunten liggen?
Vul onderstaand formulier in voor de gratis websitescan.

Website Scan aanvragen

Jouw naam(*)
Ongeldige invoer

E-mail adres(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

URL van je huidige website(*)
Ongeldige invoer

URL concurrent 1
Ongeldige invoer

URL concurrent 2
Ongeldige invoer

URL concurrent 3
Ongeldige invoer

URL concurrent 4
Ongeldige invoer

URL concurrent 5
Ongeldige invoer

Opmerking
Ongeldige invoer

Akkoord(*)
U dient akkoord te gaan om de scan aan te vragen

  

DKGS ontwerpt en realiseert het!