Websites en webshops

Hoog in Google met professionele SEO teksten

Hoog in Google staan met je bedrijfswebsite. Elke ondernemer droomt ervan. Met goed geschreven SEO teksten en een professionele zoekmachine optimalisatie kun je dat doel bereiken. Daarom is dit werk voor een professional die weet om te gaan met geavanceerde SEO software. Een SEO copywriter kent alle voorwaarden die zoekmachines aan websites, webteksten en optimalisatie stellen. DKGS in Veenendaal werkt samen met SEO gespecialiseerde copywriter Tekstbureau Kiki Koning. Je kunt bij ons de bestaande webteksten van jouw website ook laten herschrijven of ze compleet laten vernieuwen. Zo voorkom je een gemis aan omzet.

Waarom SEO webteksten laten schrijven door een SEO copywriter?

SEO teksten schrijven is een vak apart. Besparen op een SEO copywriter betekent simpelweg een lage vindbaarheid in de zoekmachines. Het is werk voor een ervaren SEO specialist. Vooral omdat de structuur en eisen van een webtekst zo anders zijn dan die van bijvoorbeeld een folder, persbericht of andere tekstproductie. Daarbij komt dat de hedendaagse zoekmachine optimnalisatie totaal anders in elkaar zit dan enkele jaren geleden en dat zoekmachines hun regels hiervoor voortdurend aanscherpen. Voldoet een bedrijfswebsite niet aan al die regels, dan krijgt de eigenaar een real-time penalty in de vorm van het verwijderen van een of meer webpagina's uit de zoekmachine-index of zelfs het tijdelijk verwijderen van de hele website.

Hoog in Google, waarom juist met SEO teksten?

Hoog in Google komen met je bedrijfswebsite of webwinkel houdt in dat de SEO teksten, zoekmachineoptimalisatie en de website of webshop zelf aan heel veel regels moeten voldoen die de robots van zoekmachines plezieren. Daarbij zijn een zoekwoord analyse en zoekwoord strategie noodzakelijk. Elke webpagina moet immers worden voorzien van de juiste zoekwoorden en zoekwoordgroepen voor jouw bedrijf. Daarbij moet de informatie prettig leesbaar zijn, de bezoeker aanzetten tot actie en een bepaalde keyword dichtheid hebben. Bij dit alles horen perfect geschreven META-tags. Pas dan kun je rekenen op een goed resultaat.

Wil jij weten of jouw website betere resultaten kan bereiken? Vraag snel de GRATIS SEO check aan.

Hoog in Google? DKGS realiseert het!