Websites en webshops

Zoekmachine optimalisatie, SEO

Bij DKGS in Veenendaal krijg je meer website voor je geld. Wij schenken heel veel aandacht aan zoekmachine optimalisatie. SEO en SEA zijn van deze technieken. Search Engine Optimization of SEO is hiervan de belangrijkste. Hiermee zorgen wij dat jouw website of je webshop straks goed vindbaar is in Google, MSN, Ilse en al die andere. Want zeg nou zelf: wat heb je als ondernemer aan een mooie website die slecht vindbaar is. Dat kost je elke dag omzet.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

SEO regels worden bepaald door de zoekmachines. Hoe beter jouw website aan deze voorwaarden voldoet, des te hoger de positie van jouw website. DKGS past zoekmachine optimalisatie op beide onderdelen van de website toe: de technische kant die niet zichtbaar is voor de bezoeker, maar wel een schone techniek vereist en de teksten. De SEO teksten bestaan uit het leesbare deel en de META-teksten voor de broncode van elke webpagina. Onze SEO copywriter schrijft webteksten die aan alle eisen van zoekmachines voldoen en verwerkt daarin de relevante zoekwoorden en teksten voor spraakgestuurd zoeken voor jouw bedrijf. Na het live gaan van de website, kun je een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten voor maandelijks onderhoud van de SEO.

zoekmachine optimalisatie bestaande websites

Heb je al een website, maar is deze onvoldoende vindbaar op het internet? Voor ons geen probleem. Wij passen onze SEO technieken ook toe op bestaande bedrijfswebsites die niet door ons zijn gebouwd. Is jouw site zo verouderd dat zoekmachine optimalisatie onmogelijk is, dan adviseren wij een nieuwe website of nieuwe webshop met een fraai webdesign. Met onze gratis SEO check kun je zien hoe goed jouw huidige website vindbaar is. Vraag hem nu aan.

Kosten van goede SEO

Voor zoekmachine optimalisatie van een nieuwe of bestaande website vragen wij eenmalig een bepaald bedrag. De hoogte hiervan is afhankelijk van de staat van de website en het aantal webpagina’s.

SEA hoe werkt dat?

Met Search Engine Advertising of SEA kun jij je website tegen betaling vindbaar maken in de advertentie vakken van Google. Deze staan boven de reguliere zoekresultaten. Je herkent ze door de gemarkeerde afkorting Adv. Je zet hiervoor een advertentie campagne op met een aantal voor jou belangrijke zoekwoorden. Zodra een surfer jouw zoekwoord intypt, verschijnt de advertentie. Met deze methode is een website kortdurend vindbaar op bepaalde zoekwoorden of zoekwoordgroepen. Zodra je stopt met SEA is het effect verdwenen.

Google AdWords per click

Bij de SEA methode van Google AdWords klikt een surfer op jouw advertentie. Voor elke click betaal je aan Google een bepaald bedrag per click. De hoogte van dit bedrag hangt af van de concurrentie en populariteit van het woord.

Kosten van SEA campagne

De kosten van SEA kunnen in de praktijk snel heel hoog oplopen. Een voordeel is wel dat een goed opgezette campagne veel leads en bezoekers oplevert. Jouw website is echter niet meer vindbaar zodra je stopt met SEA en ook niets aan SEO hebt gedaan. SEA verplicht je als het ware om continu te adverteren en betalen.

Welke optimalisatie is slimmer?

DKGS is van mening dat een eenmalige investering voor de langere termijn in de vorm van SEO jouw bedrijf meer rendement zal opleveren dan SEA. Wil je toch ook iets met SEA doen, dan kun je deze 2 methoden prima naast elkaar gebruiken. Vraag ons gerust advies.

Is jouw website ook toe aan zoekmachine optimalisatie? Bel dan nu 06 - 43 720 484 voor een afspraak of stuur een e-mail. Wij zorgen voor de rest.

DKGS ontwerpt en realiseert het!