Websites en webshops

Hostingpakket en domeinnaam, WordPress en Joomla

Een goed hostingpakket is van onschatbare waarde. Voor jou als ondernemer is een probleemloze hosting van je website of je webshop van het grootste belang. Problemen als een te lange laadtijd, onstabiliteit of erger: downtime van je bedrijfswebsite kun jij je niet permitteren. Bedenk dat de kritische internetsurfer na 30 seconden afhaakt. Dat is precies de reden waarom internetbureau DKGS in Veenendaal samenwerkt met een betrouwbare hostingprovider. Je bent daardoor altijd verzekerd van een passend hostingpakket en een goede hosting.

Keuze van het juiste hostingpakket voor je website of webshop

DKGS maakt het je gemakkelijk. Wij hebben al jarenlang zeer goede ervaringen met het webhostingbedrijf Hosting2Go. Ze hosten Joomla en Wordpress websites en zijn stabiel, betrouwbaar en niet duur. Je kunt er terecht voor je webhosting, hostingpakket en registreren van je domeinnaam. Wij kunnen het voor je regelen.

Overstappen naar een andere hostingpartij kan eenvoudig

Soms zijn er redenen om over te stappen van je huidige hostingprovider naar bijvoorbeeld Hosting2Go. Voor DKGS geen probleem. Je bent immers vrij om je domeinnaam met pakket te verhuizen. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen.

Heb je nog vragen of wil je advies? Bel ons. Wij zijn direct bereikbaar op 06 – 43 72 04 84. Een e-mail sturen kan ook.

DKGS ontwerpt en realiseert het!