Websites en webshops

Websites maken met CMS

Websites maken is een van de specialisaties van DKGS in Veenendaal. Ze zijn professioneel, zoekmachinevriendelijk en aantrekkelijk in prijs. Met een bedrijfswebsite van DKGS heb je een online verkoopplek helemaal in jouw huisstijl. Al vanaf € 650.- Onze websites navigeren prettig en zijn goed te onderhouden. Welke wensen je ook hebt, wij vervullen ze. Met een ervaring van ruim 20 jaar weten wij precies wat een bedrijf nodig heeft om de omzet te vergroten en bezoekers een fijne online plek te bieden. Wij bouwen in Joomla en WordPress. Een krachtig CMS systeem dat zeer vriendelijk is voor de ervaren en onervaren gebruiker en van alle gemakken is voorzien. Inclusief sociale media. Dat is typisch DKGS.

Websites laten maken
Website GVerweij
Website Gelko

Websites maken en de kosten daarvan

Websites maken doen wij dagelijks. Voordeel bij ons is dat je geen maandelijkse kosten betaalt voor bijvoorbeeld het CMS systeem. Legio internetbedrijven doen dit wel. Bij ons krijg je alleen een factuur voor de bouw van jouw website. SEO teksten en de optimalisatie zijn bij ons altijd optioneel.  Stel je prijs op periodiek onderhoud? Ook dit kunnen wij voor je doen.

DKGS heeft voor jou als ondernemer 3 handige standaardpakketten ontwikkeld. Voor de kleine en grotere beurs. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten laten schrijven voor hoge posities in Google

Wil je dat jouw nieuwe website straks ook goed gevonden wordt in de zoekmachines? Dan is het zaak om professionele SEO teksten te laten schrijven. Een nieuwe website moet ook worden gevuld met SEO teksten. Bij onze websitepakketten kan dit tegen een meerprijs. Deze speciale webteksten voldoen aan alle regels die Google hieraan stelt. Daarbij voorzien wij de teksten van een goede basisoptimalisatie, zodat je zeker weet dat je op goede posities komt en deze ook behoudt. Maak desgewenst een vrijblijvende afspraak voor een gericht advies.

Websites maken de voorbereiding en onze kennismaking

Bij websites maken komt heel wat kijken. Na de bouw moeten alle elementen ook harmonieus met elkaar samenwerken en een goede balans vormen en behouden. Om je zoveel mogelijk te betrekken bij het project, maken wij eerst een afspraak bij jou op locatie. We leggen je tijdens dit gesprek precies uit hoe wij te werk gaan. En als de bouw eenmaal is begonnen, kun je zelfs meekijken naar de vorderingen. Naast een uitleg van onze werkwijze komen ook andere onderwerpen aan bod zoals:

 • Bedrijfsanalyse
 • Functioneel ontwerp
 • Bouw en uitvoering
 • SEO en optimalisatie extra optie
 • Testen en afstemmen
 • Live zetten

Kies voor het slimme alles-in-1 pakket

Voor effectief websites maken heeft DKGS nog veel meer in huis. Zo bevrijden wij je van alle bouwzorgen zodat jij ook kunt doen waar je goed in bent: ondernemen. Je kunt ervan verzekerd zijn dat wij een fraaie, goed vindbare website voor je bouwen die aan alle vereiste technieken voldoet. Daarom kun je bij ons ook gebruik maken van een doelmatig totaalpakket inclusief webhosting. Het pakket bevat de volgende inhoud:

 • Webdesign
 • Gebruikersvriendelijke website
 • CMS systeem voor zelf onderhouden
 • SEO teksten
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Plaatsen van foto’s en afbeeldingen
 • Hosting assistent

Werken met het CMS systeem van je website

Een website maken is de eerste fase. Je website onderhouden de tweede. Je hoeft echt geen internet nerd om dat te begrijpen. De websites die wij bouwen, zijn voorzien van een praktisch CMS systeem. Vergelijkbaar met Word. Dit is zo gebruiksvriendelijk dat je blogs en nieuwsberichten kunt plaatsen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal mutaties. Hierbij vallen kleine aanpassingen onder onze service.

Toekomstige uitbreiding van het menu en webpagina’s

Er kunnen momenten komen dat er veranderingen plaatsvinden in je bedrijf of assortiment producten of diensten. Je wilt die ook op je website vermelden in de vorm van nieuwe webpagina’s. Met onze website is dit geen enkel probleem. We kunnen het menu uitbreiden uitbreiden, mits daarr voldoende ruimte voor is in de menubalk. 

Een website maken is specialistenwerk. Bel vandaag nog DKGS in Veenendaal via 06 - 43 720 484. Veel website voor weinig geld.

DKGS ontwerpt en realiseert het!