Websites en webshops

Websitebouwer en grafisch ontwerper

Websitebouwer DKGS in Veenendaal is ook jouw partner als je een probleemloos werkende bedrijfswebsite wilt die bovendien zoekmachinevriendelijk is. Onze Joomla en WordPress websites zijn geliefd bij ondernemers én zoekmachines. Ze zijn voorzien van een handig CMS systeem en beschikken over alle koppelingen met de sociale  media. Daarbij zijn ze aantrekkelijk geprijsd en voldoen aan de moderne technische voorwaarden, navigeren prettig en hebben een korte laadtijd. Daarmee voorkom je dat bezoekers wegklikken om hun bestelling bij de concurrent te plaatsen. Wij bouwen al websites vanaf € 650.-.

Websitebouwer en grafisch ontwerper

Bij DKGS heb je het voordeel dat wij ook grafisch ontwerper zijn. Daardoor kunnen wij jouw bedrijfswebsite volledig afstemmen op de huisstijl van je bedrijf. Beschikt jouw onderneming nog niet over een herkenbare uitstraling? Geen nood. Wij kunnen een eigentijdse huisstijl voor je ontwikkelen. Ook hierin kun je op DKGS vertrouwen.

websitebouwer DKGSVeenendaal
website Ott Events
website Van Randwijk

Kosten van een website

Websitebouwer DKGS maakt al websites vanaf € 650,-. In Joomla en WordPress. Wij berekenen geen maandelijkse abonnementskosten voor huur van het CMS systeem. Veel webdevelopers doen dit wel zonder specificatie daarvan. Gevolg is dat je jarenlang een maandbedrag betaalt waardoor een nieuwe website extreem duur uitvalt. Omdat DKGS graag transparant werkt, blijven wij verre van zulke constructies. Bij ons betaal je een eenmalig, betaalbaar bedrag voor de bouw en de lancering van je website en verder niets. Daarnaast kun je het systeem desgewnst door ons laten onderhouden voor een gering bedrag.

Wij bouwen websites op maat of volgens een van de onderstaande standaardpakketten:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten voor vindbaarheid

Zorg dat jouw nieuwe website straks ook goed vindbaar is in de zoekmachines. Dit doe je met SEO teksten. Deze kan onze SEO copywriter voor je schrijven en optimaliseren. Je weet dan zeker dat je op verschillende zoekwoorden van hoge kwaliteit goed te vinden bent.  Bij onze standaardpakketten kun je SEO teksten voor een meerprijs door onze SEO specialist laten maken en optimaliseren. Wij garanderen dat door ons geschreven SEO teksten altijd uniek zijn. Daarbij voldoen ze aan alle regels die zoekmachines aan webteksten stellen. Vraag ons gerust advies.

Voorbereidend gesprek 

Om jouw website na de bouw probleemloos te laten functioneren, moeten wij alle factoren, die de werking beïnvloeden feilloos op elkaar afstemmen, zodat ze straks goed in balans zijn en blijven. Voor een aantal van die factor en hebben wij jouw input nodig. Daarvoor plannen wij een briefing. In deze briefing bespreken wij de volgende punten:

 • Bouwwensen
 • Werkwijze
 • Bedrijfsanalyse
 • Functioneel ontwerp
 • Bouw en realisatie
 • SEO teksten (optioneel)
 • Testen en afstemmen
 • Website live zetten

Handig alles-in-1 pakket

DKGS neemt je graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Ook bij de bouw van een nieuwe website. Daarom ontwikkelden wij een slim totaalpakket waarmee je als opdrachtgever in 1 klap van alle rompslomp af bent. Na de bouw heb je een bedrijfswebsite die is voorzien van een fraai en professioneel webdesign, webhosting SEO teksten en goed is afgestemd op de eisen van de zoekmachines. Ons totaalpakket bestaat uit:

 • Webdesign
 • Gebruikersvriendelijke website
 • CMS systeem
 • Zoekmachine vriendelijke webteksten (SEO)
 • Optimalisatie teksten
 • Technische zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Optimalisatie beeldmateriaal
 • Plaatsen van foto’s en afbeeldingen
 • Hosting assistent

Onderhouden website

Met DKGS wordt onderhoud van je website nog eenvoudiger. Onze websites hebben een gebruikersvriendelijk CMS systeem waarmee we alle taken kunnen uitvoeren. Zo kun je een blog bijhouden of nieuws plaatsen. Als dit voor jou weinig aanlokkelijk klinkt, kun je dit ook door ons laten doen. Vraag gerust prijsopgave.

Makkelijk vergrootbaar  

DKGS bouwt websites voor de toekomst. Ze zijn uit te breiden met menu items en nieuwe webpagina’s wanneer daar behoefte aan is. Ook zijn voor Joomla en WordPress diverse handige plug-ins verkrijgbaar waarvan je in de toekomst veel plezier kunt hebben. Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel nu 06 - 43 720 484 voor een vrijblijvende afspraak.

DKGS ontwerpt en realiseert het!