Website offerte aanvragen

Wil je een website offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen je geheel vrijblijvend een aantrekkelijk geprijsde offerte toe.

Wil je jouw wensen liever eerst van te voren doornemen? Ook dat is mogelijk. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. We staan je graag te woord voor een advies op maat.

WordPress website JZ Fietstechniek Veenendaal

Persoonlijke service

Na een persoonlijke intake en inventarisatie van jouw wensen ontvang je een duidelijk plan van aanpak. Elke website wordt vanaf scratch gebouwd. Tijdens het bouwproces kan je alles tot aan de oplevering online volgen.

Beter vindbaar worden?

Door het laten schrijven van SEO webteksten worden relevante zoekwoorden verwerkt in je webpagina’s. Hiermee genereer je een hogere positie in de zoekresultaten van Google.

Belangrijke zoekwoorden

Wil je weten welke zoekwoorden jouw de beste resultaten geven? Laat ons een zoekwoorden onderzoek uitvoeren. Aan de hand van de resultaten uit het uitgebreid rapport weet je precies wat werkt voor jouw website.

Professioneel logo

Je wilt een website maar je hebt nog geen logo? Geen enkel probleem. DKGS Agency ontwerpt krachtige logo’s met een eigen identiteit. Deze nieuwe stijl voeren we tot in de puntjes door in je nieuwe website.