Websites en webshops

Website maken Joomla, WordPress

Een website maken voor je bedrijf is werk voor een expert. DKGS in Veenendaal is zo’n gespecialiseerde websitebouwer. Wij bouwen professionele, zoekmachinevriendelijke bedrijfswebsites die ook nog eens zeer goed betaalbaar zijn. Je kunt bij ons al een website laten maken vanaf € 650.-. Wij bouwen voor elke ondernemer. Met een website van onze hand heb je een geweldige online verkoopplek in je eigen huisstijl. En als je nog geen huisstijl hebt, ontwerpen wij er gewoon een.

Goed navigeerbare website maken

Onze websites staan erom bekend dat ze prettig navigeren en gemakkelijk zijn in onderhoud. Met een ervaring van ruim 20 jaar kennen wij als geen ander de fijne kneepjes van het vak. Wij maken al onze sites in Joomla of WordPress. Een krachtig CMS systeem dat gebruikersvriendelijk is voor de ervaren en onervaren gebruiker. Het systeem heeft alle hedendaagse mogelijkheden zoals sociale media en mogelijkheden voor You Tube.

Website laten maken
Website Gverweijbouw
Website Gelko

Wat zijn de kosten?

Een website maken hoeft niet duur te zijn. Bij DKGS in Veenendaal merk je meteen dat zakendoen heel transparant is. Bij ons betaal je eenmalig voor de bouw van je website. Wil je ook SEO teksten met een zoekmachine optimalisatie dan verzorgt onze samenwerkingspartner Tekstbureau Kiki Koning dit graag voor je. Zodra jouw nieuwe website is gelanceerd. Als je bij DKGS in een website investeert, bespaar je.

Je kunt bij ons kiezen uit 3 verschillende standaardpakketten:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten maken je vindbaar

Een nieuwe website maken vraagt ook om goed geschreven en geoptimaliseerde SEO teksten. Ga ze niet zelf schrijven. Webteksten moeten aan zoveel voorwaarden voldoen, dat dit werk is voor professionals zoals wij. Bij onze standaardpakketten kun je voor een meerprijs goede SEO teksten laten schrijven die aan alle eisen voldoen en die wij ook voorzien van een goede basisoptimalisatie. Zo weet je zeker dat jouw website straks ook echt gevonden wordt. Meer weten over SEO teksten? Maak een vrijblijvende afspraak.

Website maken en voorbereiding

Een website maken vraagt ook van onze kant de nodige voorbereiding. Het is essentieel dat alle onderdelen van de website naadloos met elkaar communiceren. Voordat we starten met de bouw, hebben we eerst een intakegesprek met je om jouw wensen en ideeën te bespreken en je desgewenst van vakkundig advies te voorzien. Ook krijg je van ons een uitleg over de werkwijze en extra opties. Als alles helder is, maken we een eerste opzet. Vanaf dat moment kun je meekijken via een speciale link en eventuele aanpassingen aan ons doorgeven.

Ons zorgeloze alles-in-1 pakket

Een website laten maken bij DKGS in Veenendaal, bevrijdt je als ondernemer van een heel pakket zorgen. Rompslomp waarop je niet zit te wachten. Jij kunt je kostbare tijd immers beter besteden. In die tijd bouwen wij jouw website. Volgens de laatste technieken, goed navigeerbaar en met een snelle laadtijd. Dit mag je allemaal van ons verwachten. We hebben zelfs een handig alles-in-1 pakket voor je. Dit bevat onder andere:

  • Grafisch ontwerp
  • Bouw website
  • CMS systeem voor onderhoud
  • Schrijven SEO teksten
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Foto's plaatsen
  • Hosting assistent

CMS systeem voor onderhoud?

Als jouw website eenmaal in de lucht is, moeten we deze ook onderhouden. Vooral zoekmachines vinden het prettig als je regelmatig aan je website werkt. Bijvoorbeeld door het plaatsen van foto’s, publiceren van nieuws of het bijhouden van een blog. Zoekmachines zullen je hiervoor belonen. Met ons CMS systeem is dit allemaal kinderlijk eenvoudig. Natuurlijk kan het voorkomen dat je plaatsen van blogs en nieuws graag aan een ander overlaat. Je kunt dit ook aan ons uitbesteden.

Uitbreiden van je website

In vrijwel elk bedrijf komt een moment dat een productenpakket of dienstenpakket wordt uitgebreid of herzien. Je wilt dit ook kenbaar maken op je website. Dit kan bijvoorbeeld door aanpassen van webteksten en de zoekmachine optimalisatie of door het maken van nieuwe webpagina’s en menu items. 

Ook een website laten maken vanaf € 650.-? Bel nu DKGS in Veenendaal via 06 - 43 720 484.

DKGS ontwerpt en realiseert het!