Websites en webshops

Website bouwer voor bedrijfswebsite

Website bouwer gezocht voor je bedrijfswebsite? Zoekmachinevriendelijk en gebouwd volgens de actuele technische eisen? Een website die perfect aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf, soepel navigeert en makkelijk in onderhoud? Bij DKGS in Veenendaal kan dit het allemaal. Je krijgt een krachtige website in Joomla of WordPress. We maken ze al vanaf € 650.-. Inclusief een gebruikersvriendelijk CMS systeem en voorzieningen voor de sociale media. Wij nemen je deze zorg graag uit handen.

website bouwer Veenendaal
website Gverweij Veenendaal
Website Gelko Elst

Website bouwer en de totale kosten

Bij DKGS betaal je geen maandelijkse kosten voor het CMS systeem. Je krijgt bij ons enkel een factuur voor het bouwen en online zetten. Optionele SEO teksten met zoekmachine optimalisatie betaal je rechtstreeks aan het tekstbureau waarmee wij samenwerken.  Zo heb je nooit nare verrassingen achteraf.

Je kunt bij ons kiezen uit 3 handige standaard websitepakketten of een compleet pakket. Onze basispakketten zijn:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten voor de broodnodige vindbaarheid

Bij een nieuwe website horen ook SEO teksten. Anders zal jouw website onvoldoende vindbaar zijn. Om met jouw website hoge posities te behalen in Google en die te behouden, adviseren wij je om bij ons ook SEO teksten te laten schrijven. Bij de pakketten kan dit tegen meerprijs. Onze SEO teksten voldoen aan alle regels die zoekmachines aan webteksten stellen. Wij voorzien ze van een goede basisoptimalisatie.

Voordat wij starten met de bouw 

Als webbouwer hebben wij te maken met veel verschillende factoren. Uiteindelijk moeten die met elkaar de juiste balans vormen en in balans blijven. Daarom hebben wij voorafgaand aan de opdracht altijd een persoonlijk gesprek met jou. Wij komen hiervoor naar jouw locatie. In dit gesprek leggen wij je uit hoe we te werk gaan. Daarnaast bespreken we een aantal andere punten die van belang zijn voor de bouw. Dit zijn onder meer:

 • Bedrijfsanalyse
 • Functioneel ontwerp
 • Bouw en realisatie
 • SEO optioneel
 • Testen en afstemmen
 • Website live zetten

Complete website bestellen met slim totaalpakket

Als website bouwer denken wij met onze klanten mee. Daarom kun je  ook kiezen voor een compleet pakket waar je verder geen omkijken naar hebt. Een bedrijfswebsite die hoog scoort in Google, een professioneel webdesign en webhosting. Dit handige alles-in-1-pakket ziet er als volgt uit:

 • Webdesign
 • Gebruikersvriendelijke website
 • CMS systeem
 • zoekmachinevriendelijke webteksten
 • Optimalisatie beeldmateriaal
 • Plaatsen van foto’s en afbeeldingen
 • Hosting assistent
 • Technische zoekmachine optimalisatie (SEO)

Website bouwer en onderhoud van websites

Je eigen website onderhouden was nog nooit zo makkelijk. De websites die onze website bouwer maakt, hebben een heel handig CMS systeem. Dit is zeer gebruiksvriendelijk. Voor kleine aanpassingen berekenen wij doorgaans niets. Dat zien wij als een stukje service.

Uitbreiden van het menu of teksten

Onze website bouwer kan in de toekomst jouw bedrijfswebsite ook uitbreiden als dit nodig is. Zo kun je de onderwerpen van het menu uitbreiden mits er voldoende ruimte is in de menubalk. Ook kunnen we eenvoudig nieuwe webpagina's aanmaken. 

Website bouwer voor de bouw van een zoekmachine vriendelijke website? Bel nu 06 - 43 720 484 voor een afspraak.

DKGS ontwerpt en realiseert het!