Websites en webshops

Webdeveloper zoekmachinevriendelijke websites

Webdeveloper DKGS in Veenendaal maakt de mooiste bedrijfswebsites al vanaf € 650.-. Ze voldoen aan de technische eisen van deze tijd en zijn vriendelijk voor zoekmachines. Ze navigeren prettig, hebben een korte laadtijd en zijn goed te onderhouden. Het CMS systeem helpt daarbij. Daarnaast beschikken onze sites over voorzieningen voor de sociale media. Heb je al een huisstijl dan zorgen wij dat jouw nieuwe website daar naadloos op aansluit. Heeft jouw onderneming nog geen eigen uitstraling dan ontwikkelen wij die graag voor je. Zo ben je straks ook op het internet goed herkenbaar.

Webdesign bureau website Atelier Quality
Webdeveloper
Website Van Randwijk

Kosten website 

Webdeveloper DKGS berekent nooit maandelijks terugkerende kosten voor huur van je CMS systeem.. Veel website bouwers doen dit wel, waardoor jouw website op de lange termijn veel duurder uitvalt. Van ons ontvang je een eenmalige factuur voor de bouw en het live plaatsen. Wil je daarbij ook SEO teksten voor je website? Deze kan onze samenwerkingspartner Tekstbureau Kiki Koning voor je schrijven en optimaliseren. Zij sturen je daarvoor een factuur. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Naast websites op maat kun je ook kiezen uit een van onze standaard websitepakketten:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten voor hoge posities? 

Jouw nieuwe website moet straks ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Daarvoor heb je SEO teksten nodig. Om straks met de beste zoekwoorden hoge posities te behalen en te behouden, adviseren wij je om ook de SEO teksten door ons te laten schrijven. Bij de pakketten kan dit voor een aantrekkelijke meerprijs. Onze SEO teksten zijn gegarandeerd uniek. Daarbij voldoen ze aan alle regels die zoekmachines aan SEO teksten stellen. Elke tekst optimaliseren wij met speciale SEO software die altijd actueel is. Vraag ons gerust een vrijblijvend advies.

Voorbereidingen webdeveloper 

Een webdeveloper treft eerst de nodige voorbereidingen voordat de bouw kan beginnen. Dit is nodig om straks alle onderdelen in feilloos met elkaar te laten communiceren en dit in de toekomst ook te waarborgen. Daarom plannen wij vooraf altijd een oriënterend gesprek met de opdrachtgever. Dit kan op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek bespreken we de wensen van de klant. Ook leggen we onze werkwijze uit en komen een aantal andere thema’s aan bod waaronder:

 • Bedrijfsanalyse
 • Functioneel ontwerp
 • Bouw en realisatie
 • SEO optioneel
 • Testen en afstemmen
 • Website live zetten

Gemak totaalpakket

Ontdek het gemak van een alles-in-1 pakket. Hiermee maak jij het jezelf tijdens de bouw heel gemakkelijk. Terwijl jij onderneemt, regelen wij alles voor je rondom de bouw van je website. Zelfs het aanvragen van een domeinnaam en webhosting of verhuizing naar een ander webhostingbedrijf. Een totaalpakket bestaat uit:

 • Webdesign
 • Gebruikersvriendelijke website
 • CMS systeem
 • Schrijven van zoekmachine vriendelijke webteksten (SEO)
 • Technische zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Optimalisatie beeldmateriaal
 • Plaatsen van foto’s en afbeeldingen
 • Hosting assistent

Webdeveloper en websiteonderhoud

Joomla en WordPress websites zijn handzaam en prettig in onderhoud. Ze hebben een overzichtelijk CMS systeem dat je kunt gebruiken voor toevoegen van nieuws. Je kunt ook besluiten om een blog op je website bij te houden. Daarmee scoor je altijd goed in de zoekmachines. Besteed je dergelijke klussen liever uit? Vraag ons om een offerte. 

Uitbouwen website

Als webdeveloper kunnen wij als dit nodig is, jouw bedrijfswebsite uitbreiden met menu items en nieuwe webpagina’s. Je hebt daarvoor geen nieuwe website nodig.  Dit kan vanuit het CMS systeem en is in een paar handelingen te realiseren.

Webdeveloper nodig voor de bouw van je bedrijfswebsite? Ook daarvoor ga je naar DKGS in Veenendaal. Bel vandaag nog 06 - 43 720 484 of stuur een e-mail.

DKGS ontwerpt en realiseert het!