Websites en webshops

Webdesigner bedrijfswebsites

Een webdesigner nodig voor ontwerpen en bouwen van je website? DKGS in Veenendaal staat voor je klaar. Wij bouwen al ruim 20 jaar websites voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Je hebt bij ons al een schitterende website vanaf € 650.-. Websites van onze hand voldoen aan alle technische eisen en krijgen een uitstraling die perfect bij jouw onderneming past. Met een gebruikersvriendelijk CMS systeem en alle mogelijkheden voor interactie met de sociale media heb je jarenlang plezier van je aankoop.

Webdesign bureau website Atelier Quality
Webdesigner ontwerp Ott Events
Website Van Randwijk

Webdesigner betaalbare website

Een webdesigner is speciaal opgeleid voor het ontwerpen en bouwen van websites die ook grafisch kloppen. Met de juiste kleurstellingen die jouw bezoekers zullen verrassen. En het leuke is dat wij altijd het kostenplaatje in de gaten houden. Dat is ook een van de redenen waarom je bij ons geen abonnement hoeft af te sluiten als je een website wilt laten ontwerpen, bouwen en live zetten. Bij veel website bouwers kun je enkel een website laten maken waarvoor je na de bouw maandelijkse abonnementskosten betaalt. En het vreemde is dat zo’n abonnement nooit stopt. De uiteindelijke kosten rijzen zo de pan uit. DKGS doet hier niet aan mee. Bij ons betaal je een eenmalig laag bedrag voor de bouw. Voor het onderhoud kun je desgewenst een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. 

Naast onze maatwerkmogelijkheden kun je kiezen uit een van onze 3 standaardpakketten:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten 

Voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines zijn SEO teksten van groot belang. Ook deze kunnen wij voor je verzorgen. BIj onze standaardpakketten kan dit voor een meerprijs. Onze samenwerkingspartner is een tekstbureau dat onder andere is gespecialiseerd in SEO teksten en zoekmachine optimalisatie. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe website straks goed wordt bezocht en je de kosten snel terugverdient.

Goede voorbereiding  

Een webdesigner kan pas tot een mooie creatie komen na een gedegen voorbereiding. Daarom vindt er altijd eerst een oriënterend gesprek plaats met de klant. Voor een algehele indruk doen we dit meestal bij jou op de bedrijfslocatie. Tijdens dit gesprek kun je jouw bouwwensen kenbaar maken en leggen wij je uit hoe wij te werk gaan. Ook bespreken we het aanleveren of maken van foto’s voor de betreffende webpagina’s. Andere zaken die aan de orde komen zijn onder meer:

 • Analyse van je bedrijf
 • Functionaliteit ontwerp
 • Bouw website
 • SEO teksten
 • Test en afstemming
 • Lancering

Voordelige webdesigner 

DKGS is de webdesigner waar je voordeel bij hebt. Zeker als je zelf zo min mogelijk zaken wilt regelen die verband houden met de bouw van je nieuwe website. Om jou zoveel mogelijk taken uit handen te nemen, bieden we je een alles-in-1 pakket. Als je daarvoor kiest, realiseren wij het complete project. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het eventuele fotomateriaal aanleveren.

Inhoud alles-in-1 pakket

De inhoud van dit totaalpakket bestaat uit:

 • Webdesign
 • Gebruikersvriendelijke website
 • CMS systeem
 • Zoekmachine vriendelijke webteksten (SEO)
 • Technische zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Optimalisatie beeldmateriaal
 • Plaatsen van afbeeldingen
 • Hosting assistent

Onderhoud website

Een website heeft regelmatig onderhoud nodig. In de eerste plaats technisch onderhoud in de vorm van updates en eventuele uitbreidingen. Daarnaast vinden zoekmachines het fijn als je regelmatig aan je website werkt vanuit het CMS systeem. Ze belonen je voor die moeite met een stijging in de ranking. Zo kun je vanuit het CMS eenvoudig nieuws plaatsen, een blog bijhouden. Voel je hier niets voor, overweeg dan om dit werk door ons te laten doen. Onze tarieven hiervoor zijn gunstig.

Website zelf uitbreiden 

Met een website van DKGS zijn heel makkelijk meer menu items aan te maken voor nieuwe webpagina’s. Dit kan van pas komen als je bijvoorbeeld een extra dienst of product wilt aanbieden.

Enthousiast geworden? Bel nu 06 - 43 720 484 voor een afspraak. Veel bedrijven gingen je voor.

DKGS ontwerpt en realiseert het!