Websites en webshops

Webdesignbureau voor eigentijds ontwerp

Webdesignbureau DKGS in Veenendaal voor websites laten maken volgens een eigentijds ontwerp. Websites ontwerpen en bouwen is een van onze belangrijkste specialisaties. Websites van onze hand voldoen aan de eisen van deze tijd, bevatten volop foto’s en laden toch razendsnel. En zoals je mag verwachten, navigeren ze prettig. Je kunt bij DKGS al een professionele website laten bouwen vanaf € 650.-. U krijgt een bedrijfswebsite volgens een logische opbouw met een gebruikersvriendelijk CMS systeem en alle koppelingen met jouw favoriete sociale media. Ons werkgebied ligt in de regio Veenendaal en de tarieven concurrerend.

webdesignbureau
Website Femstar Innovations
Website SV Panter

Webdesignbureau DKGS bespaart je kosten

Een webdesignbureau dat kostenbesparend werkt zonder verlies van kwaliteit. Dat is DKGS in Veenendaal. Je betaalt bij ons eenmalig een vriendelijk bedrag voor het ontwerp, de bouw en het lanceren van je nieuwe bedrijfswebsite. Je sluit bij ons geen abonnement af voor de bouw van je site, omdat die een website onbetaalbaar maken door de absurd lange looptijd. In die tijd kun je bij ons voor dat bedrag wel 3 websites laten bouwen. Bovendien zijn heldere omschrijvingen van de inhoud van zo’n abonnement ver te zoeken. Wel kun je voor een laag bedrag een onderhoudsabonnement voor de website bij ons afsluiten.

Om de keuze makkelijk te maken, heeft DKGS 3 standaardpakketten waaruit je kunt kiezen. Een pakket op maat kan natuurlijk ook.

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten en zoekmachine optimalisatie

SEO teksten en een goede zoekmachine optimalisatie zijn onlosmakelijk met een goede website verbonden als je ook echt meer klanten wilt via het internet. Meer klanten krijg je door heel goed vindbaar te zijn en de bezoeker prettig leesbare webteksten te serveren die aan alle eisen van Google voldoen. Onze samenwerkingspartner Tekstbureau Kiki Koning helpt je daar graag mee. Het bedrijf is gespecialiseerd in SEO teksten en zoekmachine optimalisatie. De kosten hiervan staan los van de bouw van jouw website. Zo kun je bij onze standaardpakketten voor een meerprijs ook de SEO teksten laten schrijven en optimaliseren.

Grondige voorbereiding op de bouw

Webdesignbureau DKGS besteedt veel tijd aan de voorbereiding van de websitebouw. Voordeel hiervan is dat onze werkwijze voor jou duidelijker wordt en wij jouw specifieke wensen kunnen vervullen. Alleen op die manier kun je een eindproduct maken dat volledig in balans is en probleemloos werkt. Belangrijk onderdeel van die voorbereiding is het intakegesprek. Dit kan bij jou op locaties plaatsvinden of bij ons op kantoor. Onderwerpen die  hierin aan de orde komen zijn onder andere:

 • Bedrijfsanalyse
 • Functioneel ontwerp
 • Bouw website en lancering
 • Belang van SEO teksten
 • Testen en afstemmen
 • Website live zetten

Webdesignbureau voor slim totaalpakket

Bij webdesignbureau DKGS in Veenendaal weten we dat de bouw van een nieuwe bedrijfswebsite bij sommige ondernemers een minder hoge prioriteit heeft. Meestal komt dit doordat de eigenaar opziet tegen de rompslomp die de bouw met zich meebrengt. Je moet er extra tijd instoppen die je eigenlijk niet kunt missen. Gelukkig kunnen wij je alle zorgen vanaf de bouw tot en met de lancering uit handen nemen. Wij doen dit in de vorm van een handig alles-in-1 pakket. De inhoud van dit pakket bestaat uit:

 • Grafisch ontwerp
 • Bouw gebruiksvriendelijke website
 • CMS Systeem
 • SEO teksten met optimalisatie
 • Technische SEO
 • Teksten en foto’s plaatsen
 • Optimalisatie afbeeldingen
 • Hosting assistent

Je website zelf bijhouden

Elke website vraagt van tijd tot tijd wat onderhoud. Zowel technisch als via het handige CMS systeem. Dit werkt net zo gemakkelijk als een tekstverwerker. Het wordt gebruikt om een aantal zaken te plaatsen, verwijderen of te vervangen Je kunt zelf je nieuws publiceren of een blog bijhouden. Toch kan het gebeuren dat je dit werk liever uitbesteedt aan ons. Vraag ons gerust naar de kosten. Zeer kleine aanpassingen voeren wij gratis door.

Fraaie en toekomstgerichte websites

Websites van DKGS zijn voorbereid op de toekomst. Zo kunnen we een een handomdraai het menu uitbreiden met nieuwe onderwerpen en webpagina’s aanmaken die we op het betreffende menu item aansluiten. Op die manier groeit jouw bedrijfswebsite met je onderneming mee.

Voor een betrouwbaar webdesignbureau met veel ervaring ga je naar DKGS. Bel nu 06 - 43 720 484 voor een afspraak of stuur een e-mail.

DKGS ontwerpt en realiseert het!