Websites en webshops

Webdesign specialist Ede 

Webdesign van DKGS in Veenendaal is populair bij ondernemers. Omdat een bedrijfswebsite of webshop meer is dan een zaaknaamkaartje, verdient deze alle aandacht en zorg, vinden wij als website bouwer. Zie jouw bedrijfswebsite als een digitale etalage die dient als verlengstuk van je bedrijf. Het is de bedoeling dat die etalage meer omzet oplevert doordat bezoekers klant bij je worden en dat ook blijven. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij precies wat hiervoor nodig is. Denk hierbij aan een aantrekkelijk ontwerp dat naadloos aansluit op de identiteit van je onderneming. Een website van DKGS is altijd een succes.

Webdesign huisstijl 

Heb je nog geen echte huisstijl voor je bedrijf, pak dan nu de kans om die te laten ontwikkelen. Te beginnen bij je nieuwe bedrijfswebsite. Ter voorbereiding hierop bespreken we alle belangrijke punten die doorslaggevend zijn voor een goed resultaat. Uiteraard hebben wij hierin volop aandacht voor jouw wensen en eventuele schets of idee. We onderzoeken altijd of dit in de praktijk haalbaar is voor wat betreft de functionaliteit en overzichtelijkheid. Daarnaast maken we ook een analyse van jouw bedrijf. Met al deze informatie starten wij met ontwerpen en bouwen van een basisopzet. Vanaf dat moment kun je de bouw volgen via een speciale link. Voor jou een voordeel omdat je in dit stadium eventuele wijzigingen in het ontwerp direct kunt doorgeven.

Webdesign website GVerweij Bouw Veenendaal
Webshop L&P Catering
Website Ciass Racing

Vormgeving van je website

Webdesign is meer dan enkel uitstraling geven aan een bedrijf. Jouw bedrijfswebsite moet zich op meer punten kunnen onderscheiden van jouw concurrenten. Denk hierbij aan functionaliteit, vindbaarheid, goede SEO teksten en actie. Al deze factoren moeten terug te vinden zijn in de nieuwe website. Pas dan gaat deze geld voor je verdienen. DKGS brengt al deze elementen aan in jouw site. Zonder doelloze toeters en bellen die de bezoeker eerder wegjagen dan aanzetten tot koop.

Nog geen bedrijfslogo?

Je wilt een website laten maken, maar hebt nog geen bedrijfslogo. Omdat het een essentieel onderdeel is van een bedrijfswebsite, kan DKGS een logo voor je ontwerpen. Voordeel hiervan is dat je dit logo voortaan ook kunt gebruiken voor je drukwerk en reclame uitingen zoals advertenties, belettering, folders en flyers. Voordat we met de bouw beginnen, maken wij eerst het logo. Zo zijn straks alle onderdelen goed op elkaar afgestemd.

Bestaande huisstijl met speciale kleuren

DKGS is een echte kleurenspecialist. Vooral bij een bestaande huisstijl moet nauwkeurig onderzocht worden of deze kleuren en kleurcombinaties optimaal tot hun recht komen in het webdesign. Meestal is dit goed mogelijk. In geval van metallic kleurgebruik in jouw huisstijl kiezen wij voor de website de tint die het dichtst bij deze kleur komt.

Ook toe aan een nieuwe bedrijfswebsite of webshop? Bel vandaag nog 06 - 43 720 484 voor een afspraak.

DKGS ontwerpt en realiseert het!