Websites en webshops

  • Home
  • Webdesign Veenendaal

DKGS webdesign Veenendaal

Webdesign in Veenendaal gezocht? Dan ben je bij webdesigner DKGS aan het goede adres. Wij ontwerpen en bouwen bedrijfswebsites voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Elke onderneming heeft tegenwoordig een website nodig. Deze is immers een verlengstuk van je bedrijf en meer dan alleen een visitekaartje. Je genereert er meer omzet mee door bezoekers informatie te verstrekken over jouw producten of diensten en er producten aan te prijzen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en weten exact hoe we een website moeten bouwen om bezoekers aan te trekken en te laten terugkomen. Ook zorgen we dat jouw nieuwe website perfect aansluit op jouw huisstijl. Je kunt het met een goed gevoel aan ons overlaten.

Bouw website en huisstijl

DKGS webdesign in Veenendaal is er ook voor ondernemers die nog geen eigen huisstijl hebben. Bijvoorbeeld omdat je een starter bent of er tot nu toe geen behoefte aan had. Wil je een website laten maken voor je bedrijf, pak dan meteen je kans om ons een huisstijl te laten ontwerpen. Voordat wij starten met de bouw, nemen we samen alle belangrijke punten door. Ook kijken we of jouw wensen in de praktijk haalbaar zijn qua overzichtelijkheid en functionaliteit. Je kunt gerust je eigen idee of tekening aan ons voorleggen. Daarnaast maken we een bedrijfsanalyse om een basisopzet te ontwerpen en te realiseren die ook volledig op jouw onderneming is afgestemd. En het leuke is dat je de vorderingen van de bouw kunt zien via een speciale link. Zo voel jij je echt bij de bouw betrokken.

Webdesign Veenendaal website GVerweijbouw
Ontwerp en bouw webshop L&P Catering
Website Ciass Racing

Webdesign en vakkennis

DKGS webdesign regio Veenendaal is meer dan simpelweg wat beelden en kleuren met elkaar combineren. Je hebt er een gedegen vakkennis en jarenlange praktijkervaring voor nodig om een bedrijf de juiste uitstraling te geven op het internet of in printproducties. Daarbij moeten alle onderdelen goed in balans zijn en probleemloos werken. OOK qua vindbaarheid en tekst. Als al deze elementen kloppen, kun je ook echt geld verdienen via je website. DKGS bouwt dagelijks websites voor ondernemers en weet als geen ander hoe alles het beste op elkaar af te stemmen.

Professioneel logo als start 

Een van de belangrijkste onderdelen van een website is het logo. Heb je er geen of is je huidige logo intussen verouderd, laat het ons weten. Wij kunnen voor aanvang van de bouw een fraai logo voor je bedrijf ontwerpen. Dit logo én de kleurcombinatie die wij voor jouw website ontwerpen, kun je voortaan ook gebruiken voor je drukwerk en reclames. Zo kunnen klanten jouw firma straks herkennen aan een professionele huisstijl.

Websites en gebruik van speciale kleuren

DKGS webdesign Veenendaal is dé kleurenexpert. Dit is zeker van belang bij een bestaande huisstijl die moet worden geïntegreerd in een nieuwe website. De kleuren van jouw bedrijfsidentiteit moeten immers goed overeenkomen met die in de website. Op zich is dit geen probleem. Zijn echter in de bestaande huisstijl metallic kleuren verwerkt dan nemen wij voor de website de kleur die hier het dichtst bij in de buurt komt.

Je huidige website beu? Laat een nieuwe maken. Bel meteen 06 - 43 720 484 voor een afspraak.

DKGS ontwerpt en realiseert het!