Websites en webshops

 • Home
 • Webdesign bureau

Webdesign bureau voor bedrijfswebsites

Webdesign bureau gezocht voor een fraai ontwerp en de bouw van je bedrijfswebsite? DKGS in Veenendaal is gespecialiseerd in ontwerpen en bouwen van websites. Ze voldoen aan de hedendaagse technische eisen van de zoekmachines, navigeren vlekkeloos en hebben een korte laadtijd. Je hebt bij ons een prachtige Joomla website met een gebruikersvriendelijk CMS systeem en aansluitingen op de sociale media. Al vanaf € 650.-. Wij werken landelijk en onze prijzen zijn aantrekkelijk. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Webdesign bureau DKGS Veenendaal
Website voor Femstar Innovations Veenendaal
Website gebouwd voor SV Panter Veenendaal

Webdesign bureau en kosten website bouwen

Bij webdesign bureau DKGS in Veenendaal zijn de kosten voor een website laten maken altijd overzichtelijk en transparant. Je sluit bij ons geen abonnement af voor de bouw, maar betaalt een eenmalig bedrag voor het ontwerp, de bouw en het live zetten van je website. Zo houd je de kosten in de hand en kom je nooit voor nare verrassingen te staan door maandelijkse kosten voor vage werkzaamheden of zogenaamde huur voor een CMS systeem.

Om voor jou de keuze eenvoudig te maken, hebben wij naast onze maatwerk mogelijkheden ook 3 standaardpakketten:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten en zoekmachine optimalisatie

Met SEO teksten en zoekmachine optimalisatie haal je meer klanten binnen. Wil je SEO teksten laten schrijven? Onze samenwerkingspartner Tekstbureau Kiki Koning is hierin gespecialiseerd en kan de webteksten voor je schrijven en optimaliseren. Je betaalt altijd rechtstreeks aan het tekstbureau. Bij onze standaardpakketten kun je voor een aantrekkelijke meerprijs je SEO teksten laten schrijven en optimaliseren. Zo weet je zeker dat jouw website straks ook goed vindbaar is.

Websdesign bureau en voorbereiding bouw

Webdesign bureau DKGS treft eerst een aantal voorbereidingen voordat de bouw van jouw website kan beginnen. Deze zijn noodzakelijk voor een mooi en goed werkend eindproduct waar jij ook blij mee bent. Daarom hebben we vooraf altijd uitgebreid overleg met je over jouw wensen. In dit gesprek vertellen we je ook de volgorde van de bouw. Punten die ook aan de orde komen zijn onder andere:

 • Analyse van je bedrijf
 • Functioneel ontwerp
 • Bouw en oplevering
 • Belang van SEO teksten
 • Testen en afstemmen
 • Website lanceren

Webdesign bureau met handig totaalpakket

Ons webdesign bureau denkt altijd met je mee. Wij weten dat jij als ondernemer elke dag druk bent met andere zaken dan de bouw van een website en SEO teksten. Om je de bouwzorgen helemaal uit handen te nemen, kun je kiezen voor ons handige alles-in-1 pakket. Dit houdt in dat wij alles voor je verzorgen. Vanaf het ontwerp tot en met het live zetten van jouw nieuwe site. Dit pakket omvat:

 • Grafisch ontwerp
 • Bouw gebruiksvriendelijke website
 • CMS Systeem
 • SEO teksten
 • Zoekmachine optimalisatie teksten
 • Technische zoekmachine optimalisatie
 • Optimalisatie afbeeldingen
 • Plaatsen foto’s
 • Hosting assistent

Onderhoud van je website

Het is belangrijk om je website goed en regelmatig te onderhouden. Niet enkel technisch, maar ook vanuit het CMS systeem. Je kunt eventueel zelf nieuws items en blogs publiceren. Wil je dit toch liever door ons laten doen, vraag gerust een prijsopgave. Kleine, incidentele wijzigingen doen wij meestal kosteloos.

Website op de groei

Webdesign bureau DKGS maakt websites waar je jarenlang mee vooruit kunt. Ook als uitbreiding aan de orde is. Je kunt snel en eenvoudig menu items en nieuwe webpagina's door ons laten bijmaken. Zo heb je altijd een bedrijfswebsite die met je mee groeit.

Zoek je een flexibel en goedkoop webdesign bureau met veel ervaring? Maak direct een afspraak via 06 - 43 720 484.

DKGS ontwerpt en realiseert het!