Websites en webshops

  • Home
  • Wat kost een website laten maken

Wat kost een professionele website laten maken?

Wat kost een website laten maken die hoog in Google komt en aan alle technische eisen voldoet?  Bij DKGS houd je die kosten in de hand.Omdat jouw website een verlengstuk van je bedrijf is, moet alles er keurig verzorgd uitzien. Daarnaast moet de site soepel navigeren, logisch opgebouwd zijn en snel laden. Bij DKGS in Veenendaal is dit vanzelfsprekend. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring weten wij precies waaraan een goede bedrijfswebsite hoort te voldoen. Met als extra wetenschap dat DKGS sterk is in grafisch werk. Daarom hebben wij ook gekozen voor Joomla. Een systeem dat ontelbare mogelijkheden in zich heeft waaronder koppeling met de sociale media. Je hebt bij ons al een website vanaf € 650.-.

wat kost een website laten maken?
FemStar
Website SV Panter

Wat kost een website laten maken je per maand?

Bij DKGS krijg je maximale kwaliteit voor een minimale prijs. Je betaalt een eenmalig interessant bedrag voor de bouw van je website en het live plaatsen. Voor het onderhoud kun je een apart abonnement afsluiten. Optionele wensen zoals SEO teksten met een zoekmachine optimalisatie kun je laten verzorgen door het tekstbureau waarmee wij samenwerken. Zo is het altijd glashelder wat een website naar jouw wens kost.

Om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, hebben wij 3 websitepakketten voor je samengesteld:

Starter

Responsive basistemplate
Slideshow homepagina
Tot maximaal 5 pagina's
Zoekfunctie
Social media buttons
 
 
 

v.a. € 650,-

Bestellen

Business

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 10 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
 

v.a. € 850,-

Bestellen

Professional

Diverse responsive templates
Slideshow homepagina
Tot maximaal 20 pagina's
Contactformulier
Zoekfunctie
Social media buttons
Google maps locator
Blog

v.a. € 1.250,-

Bestellen

SEO teksten maken je goed vindbaar

Jouw nieuwe website heeft speciale teksten nodig. Dat zijn de SEO teksten. Daarmee behaal je met de juiste zoekwoorden hoge posities in de zoekmachines. Wij adviseren je dan ook om deze SEO teksten door onze SEO copywriter te laten schrijven en optimaliseren. Bij onze standaardpakketten kan dit tegen een meerprijs. Zo ben je straks ook goed vindbaar en maak je snel nieuwe klanten. Maak een afspraak voor een deskundig advies.

Oriënterend gesprek en wensen

Allereerst hebben we samen een gesprek ter voorbereiding. Hierin komen diverse aspecten aan de orde. Eerst bespreken we jouw specifieke wensen en jouw huisstijl. Deze gaan we inpassen in de onderdelen van de nieuwe website, zodat je straks niet enkel een fraaie bedrijfswebsite hebt, maar ook een die fijn navigeert en snel laadt. Daarna krijg je een uitleg van onze werkwijze en gaan we aan de slag. De tijdsduur van de bouw hangt voor een belangrijk deel af van de snelheid waarmee jij ons afbeeldingen, logo, teksten en andere benodigde zaken aanlevert. Tijdens de bouw mag je meekijken naar de vorderingen. We hebben hierover ook regelmatig contact.

Wel of geen webhosting

Wil je dat wij ook de webhosting verzorgen als je bijvoorbeeld nog geen domeinnaam hebt of van webhostingbedrijf wilt veranderen? In dat geval kun je het beste ons totaalpakket nemen. Met dat pakket regelen wij alles voor je. Zelfs de verhuizing of aanvraag van het domein met webhostingpakket dat erbij hoort. Ons totaalpakket bestaat uit:

  • Grafisch werk
  • Bouw website
  • CMS systeem
  • SEO teksten
  • Zoekmachine optimalisatie teksten
  • Technische zoekmachine optimalisatie
  • Plaatsen van foto’s
  • Hosting assistent

Onderhoud en uitbreiding website

Jij hebt je tijdens de bouw vast wel afgevraagd: wat kost een website laten maken inclusief al het onderhoud? Dit is afhankelijk van de hoeveelheid en de soort werk per maand. Meestal gaat dit tegen een vastgesteld uurtarief of een onderhoudsabonnement. Kleine mutaties vallen onder onze service.  Je krijgt bij oplevering van de website altijd een uitleg hoe alles werkt.

Vergroten menu en webpagina’s

Met ons handige CMS systeem kun je in de toekomst heel eenvoudig meer pagina’s en menu items aan je website laten toevoegen. Het systeem heeft ook alle mogelijkheden voor een blog als je dit leuk vindt. Met een website van DKGS kun je alle kanten op.

Enthousiast geworden? Maak een vrijblijvende afspraak op 06 - 43 720 484.

DKGS ontwerpt en realiseert het!