Opvallende reclame

Roll-up banner laten maken

Maak het met een professionele roll-up banner van DKGS. Rol hem op en neem hem mee… zet hem op en verkoop ermee! Mobiele roll-up banners van DKGS zijn hot. Gebruik ze op presentaties, beurzen of congressen. Het doek krijgt een enkelzijdige bedrukking (4/0) in full color CMYK van hoge kwaliteit. Je krijgt er een handige transporttas bij. Banners van DKGS zijn altijd fraai en oersterk, zodat je er jarenlang plezier aan beleeft. Daarbij kom je met iets wat altijd klanten trekt.

Roll-up banner laten maken Heuvelrug
Roll Up Banner L&P Catering
Roll Up Banner SDa

L-banners en X-banners ontwerpen en bedrukken

Heb je liever een L-banner of X-banner? Ook die leveren wij. Bij deze systemen wordt het doek handmatig opgezet en gespannen met een buizenframe van aluminium. 

Roll-up banner laten maken diverse formaten

Onze roll-up banners zijn leverbaar in shandige basiscassettes en luxe cassettes. De systemen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en gaan jarenlang mee. Kies uit de volgende formaten:

  • 85 cm x 200 cm
  • 100 cm x 200 cm

Op zoek naar een andere afmeting? Dat kan. Bel ons voor de mogelijkheden.

Brandvertragende roll-up banners voor extra veiligheid

Brandvertragende roll-up banner laten maken? Reclamebureau DKGS in Veenendaal levert de roll-up banners standaard op 500 grams brandvertragend PVC doek. Heb je liever polyesterfolie of een weefsel van polyester? Ook dat is mogelijk. Wil je hierover meer informatie, bel of mail ons.

Je roll-up banner opzetten zo gepiept

Zelfs al heb je 2 linkerhanden, roll-up banners van DKGS zet je in een oogwenk op. Plaats hem op de plek van je keuze. Haal vervolgens de stok uit de sleuf van de cassette en zet de banner in elkaar. Tot slot trek je het doek uit de cassette en klikt dit vast aan de stok. Ziezo, die klus is geklaard. Voor het geval je dit niet mocht weten: demonteren gaat net andersom. Twijfel je of je er wel uitkomt? Wij demonstreren je graag vooraf de werkwijze.

Wil je ook een professionele roll-up banner van DKGS voor een expositie, vakbeurs of andere bijeenkomst? Bel direct 06 - 43 72 04 84 voor de mogelijkheden. Mailen kan ook.

DKGS ontwerpt en realiseert het!