Opvallende reclame

Poster laten maken voor binnen of buiten

Poster laten maken? Voor de leukste reclame posters ga je naar DKGS in Veenendaal. Een poster is het ideale marketingproduct om jouw boodschap kenbaar te maken aan een grote doelgroep. Pas ze toe op evenementen, festivals en beurzen. Reclamebureau DKGS heeft posters voor binnen of buiten. In grote en kleine series. Altijd een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Wat is een poster?

Een poster is een opvallende reclame methode om een evenement of boodschap op een permanente locatie te promoten. Dit kan in een binnenruimte of buitenruimte zijn. Daarnaast zijn posters populair om foto’s groot af te drukken en die ter decoratie in woning of bedrijf op te hangen.

Poster laten maken CJG Rhenen
Posters FeelGood Mode & Show
Posters De opslagman

Wat is posterformaat?

Een poster is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De meest gangbare formaten lopen van A3 tot A0 formaat. Wij drukken ze meestal op 115 grams of 135 grams glanzend papier. Voor gebruik buiten heeft DKGS speciale papiersoorten die ervoor zorgen dat jouw posters zo min mogelijk last hebben van weersinvloeden.

Werkwijze

Voordat we starten met een eerste ontwerp, bespreken we met jou de boodschap van de poster en jouw wensen. De tekst en afbeeldingen kun je desgewenst zelf verzorgen en aan ons mailen. Heb je nog geen tekst en foto’s? Vraag ons naar de mogelijkheden die wij hebben voor tekstschrijven en fotografie. Het eerste ontwerp ontvang je per e-mail als een proef-pdf bestand ter correctie of voor akkoord

Poster laten maken full color, print

Afdrukken van jouw poster kan in full color of print. Voor kleine oplagen gebruiken wij meestal de plot / print techniek. Offset druk zetten wij in voor grote aantallen. Wil jij je posters in steunkleuren laten bedrukken? Bedenk hierbij wel dat dit al snel duurder uitkomt.

Bedrukken posters

Posters kun je laten ontwerpen en bedrukken in diverse soorten en maten. Dit is gebonden aan de toepassing. In het verlengde van het posterontwerp kan DKGS ze ook voor je laten printen of drukken. Heb je zelf al een drukker? Geef ons in dat geval de exacte specificaties door, zodat we een drukklaar pdf bestand kunnen aanleveren. Dat is voor jou een zorg minder.

Wil jij ook posters waar jouw doelgroep van smult? Laat ze dan ontwerpen en bedrukken door DKGS. Bel nu voor een afspraak naar 06 - 43 72 04 84.

DKGS ontwerpt en realiseert het!