Opvallende reclame

Flyers laten maken voor snel resultaat

Flyers van DKGS in Veenendaal zijn zeer gewilde promotiemiddelen. Iedereen is er dol op. Ze zijn handig, verrassend en doeltreffend. Gebruik ze voor het aankondigen van evenementen of promoten van acties. Ze zijn ook ideaal om diensten en producten nader toe te lichten. De creatieve vormgevers bij DKGS maken voor jou een uniek ontwerp en bedrukken dit in full color. Helemaal naar je eigen idee, jouw huisstijl of een nieuw concept. Ons reclamebureau drukt flyers in kleine en grote aantallen.

Waarom is een flyer zo handig?

Een flyer is een handige manier om in een klein tijdsbestek een grote doelgroep te bereiken. Flyers kun je op goed bezochte plekken neerleggen of uitdelen op een interessante plek zoals een tentoonstelling of evenement. Een flyer kenmerkt zich door een vel stevig papier dat niet is gevouwen. Op een flyer staan meestal veel slogans en afbeeldingen.

Flyer voor Autorijschool Martin Apoll
Flyers laten maken Atelier Quality
Flyers, ontwerpen drukken Pedicure Wageningen

Ons plan van aanpak

Bij DKGS kun je flyers laten maken waarmee jij als klant echt blij bent. We bespreken eerst de inhoud van de flyer en jouw wensen. Heb je zelf al tekst en afbeeldingen dan mag je deze aan ons mailen. Heb je nog geen tekst en foto’s dan kunnen wij die voor je maken. Zodra wij een eerste ontwerp hebben, ontvang je dit van ons in een proef-pdf bestand ter correctie of voor akkoord.

Papierformaten en papiersoorten voor flyers

Welke papierformaten en papiersoorten je voor de flyers gebruikt, hangt af van het doel dat je beoogt. De meest gangbare formaten zijn A4 tot A6. Verkrijgbaar in glanzende of matte uitvoering. Vraag gerust advies.

Flyers dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukken

In het verlengde van het ontwerp kunnen wij jouw flyers ook voor je laten drukken in de uitvoering die jij wenst. In kleine en grote oplagen. Flyers van DKGS bedrukken wij standaard 2-zijdig. Wil je de achterkant blanco hebben, dan kan dit natuurlijk ook.

Flyers laten maken en specificaties

Je kunt natuurlijk ook zelf het drukwerk verzorgen. In dat geval ontvangen wij graag de juiste specificaties, zodat we jouw drukker een goede,  drukklare pdf kunnen aanleveren. Wil jij je flyers als mailing of via een verspreidingsbureau laten bezorgen? Vraag in dat geval altijd de aanleverspecificaties aan dit bedrijf en geef die aan ons door. Wij houden dan rekening met de afwerking, zodat het drukwerk in vaste hoeveelheden gebundeld kan worden.

Benieuwd naar onze flyers? Probeer het gewoon zelf uit. Bel gelijk 06 - 43 72 04 84 voor een afspraak of mail ons.

DKGS ontwerpt en realiseert het!