Opvallende reclame

Opvallende advertentie laten maken

Wil je een advertentie laten maken die opvalt? Grafisch ontwerper DKGS in Veenendaal kan je helpen. Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en opmaken van al je advertenties. Voor kranten, magazines of vakbladen. Op elk formaat. Desgewenst met een certified PDF voor de drukker. Wij denken graag met je mee en voorzien je van een bruikbaar advies. Ontdek het zelf. Neem de proef op de som.

Advertentie maken voor 3zussen
Advertentie Het Zaaghuis
Advertentie Opslagman

Advertentie laten maken voor krantendruk of magazinedruk

Laat ons weten in welk medium jouw bedrijf de advertentie gaat plaatsen. Bijvoorbeeld een tijdschrift, vakblad of krant. Voor de inhoud maakt dit niets uit. Wel voor de manier van drukken. De drukmethode en de soort papier hebben invloed op het eindresultaat. Als bij ons het communicatiekanaal bekend is, weten wij welk kleurprofiel wij moeten toepassen. Je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Specificaties voor jouw advertentie

Voordat we kunnen starten met het ontwerpen van jouw advertentie, hebben we een aantal belangrijke gegevens van je nodig. Lever onderstaande info tijdig aan:

  • Breedte en hoogte
  • Type medium
  • Zwart-wit of full color

 

Wij kunnen jouw advertentie omzetten naar ander formaat

Heb je een bestaande advertentie nodig in een ander formaat? Voor ons geen punt. Wij zetten advertenties om naar de afmetingen die jij wilt. Houd er rekening mee dat wij soms, bij al te drastische wijzigingen, concessies moeten doen.

Wat als je enkel een PDF beschikbaar hebt?

Wil je een advertentie laten drukken en heb je deze enkel in een PDF formaat? In dat geval staan wij voor een uitdaging. In sommige gevallen kunnen wij deze bestanden ontleden en opnieuw ontwerpen. Anders maken wij jouw voorbeeld na.

Ook een opvallende advertentie laten ontwerpen die jouw doelgroep op scherp zet? Vraag gelijk naar de mogelijkheden. Je bereikt ons op 06 - 43 720 484. Een e-mail sturen kan ook.

DKGS ontwerpt en realiseert het!