Uniek ontwerp

Reclame laten ontwerpen voor print

Wil je reclame laten ontwerpen en maken van hoge kwaliteit voor een prettige prijs? Kom dan eens praten met DKGS. Met ruim 20 jaar ervaring op zak kunnen wij jouw merk of bedrijf op een effectieve manier onder de aandacht van je doelgroep brengen. Je kunt hiervoor je eigen idee inbrengen of ons een geheel nieuw product laten ontwikkelen dat past bij de sfeer en de huisstijl van jouw bedrijf. Wat het ook wordt, wij werken er graag aan mee.

Raamborden voor Heuvelrug verloskundigen
Advertentie voor Uitvaart Betuwe
reclame ontwerpen voor diverse bedrijven

Promotie artikelen waarmee je hoog scoort

DKGS heeft voor jou de meest succesvolle promotie artikelen in willekeurige volgorde op een rijtje gezet:

Wat is een roll-up banner?

Een roll-up banner is een reclamedoek van pvc, zeil of decolit textiel. Door middel van een handig aluminium cassette systeem kun je de banner binnen enkele seconden uitrollen. Je kunt hem neerzetten met een speciale stok. Vooral voor je presentaties, beurzen en evenementen is de roll-up banner een ideaal reclameproduct om jezelf, je bedrijf of vereniging te promoten.

Wat is een spandoek?

Een spandoek is een reclamedoek waarop je een boodschap plaatst over je bedrijf, evenement of feest. Meestal hebben spandoeken een groot formaat om goed op te vallen. Dit reclamedoek is gemaakt van brandvertragend pvc zeil, waardoor het zich ook prima leent voor gebruik buiten. DKGS ontwerpt banieren in allerlei soorten en maten voorzien van een passende opdruk.

Vlaggen voor diverse toepassingen

Wil je een reclame vlag voor je bedrijf, vereniging, sponsor of beurs? DKGS zorgt altijd voor een passend ontwerp. Vlaggen zijn er in diverse soorten en afmetingen. De meest gebruikte vlaggen zijn:

• Mastvlaggen
• Kioskvlaggen
• Raamvlaggen
• Gevelvlaggen
• Beachflags
• Dropflag
• Vlaggen op maat

Wanneer gebruik je een reclamebord?

Een reclamebord kun je laten uitdenken voor bijvoorbeeld een beurs, evenement of in je winkel. Dit reclameproduct bestaat uit stevig materiaal met daarop jouw reclametekst en logo. Afhankelijk van het gewenste materiaal zijn reclameborden bij ons verkrijgbaar in diverse formaten.

Ontwerp en de beletteraar

Heb je al een beletteraar of signbedrijf? Bij DKGS zijn wij volledig bekend met de aanleverspecificaties van deze bedrijven. Wij kunnen het ontwerp zo opmaken dat beide partijen daar probleemloos mee aan de slag kunnen. Gaat het om specifiek werk, lever ons dan de precieze beschrijving door.

Advertenties en specificaties voor de uitgever

Wil je bij DKGS een advertentie laten ontwikkelen, vermeld daar dan bij in welk type medium je deze gaat publiceren. Tijdschriften, magazines, brochures en kranten hebben namelijk allemaal hun eigen specificaties waaraan een advertentie moet voldoen. DKGS beschikt over de juiste uitvoerprofielen voor elk medium.

Op zoek naar een grafisch bedrijf voor de ontwikkeling van jouw promotie artikelen? Maak dan vandaag nog een afspraak op 06 - 43 720 484 of mail ons. Wij denken graag met je mee.

DKGS ontwerpt en realiseert het!