Uniek ontwerp

Logo laten ontwerpen of restylen 

Een logo laten ontwerpen voor je bedrijf, instelling of vereniging? Een beeldmerk vormt de basis voor die goede eerste indruk. Het is een weerspiegeling van jouw organisatie. Datzelfde logo bepaalt ook de uniformiteit in jouw huisstijl. Een bedrijfslogo door grafisch vormgever DKGS gemaakt, geeft jouw bedrijfsidentiteit altijd krachtig weer. Tijdens de ontwikkeling dragen wij zorg voor een optimale toepasbaarheid voor reclamedoeleinden en online en offline gebruik. Zo ben je straks voor consumenten en bedrijven duidelijk herkenbaar.

Wat is een logo?

Een logo is een icoon van jouw bedrijf, instelling of vereniging. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk of een woordmerk in een bepaald lettertype en kleur. Een logo laten ontwerpen dat bestaat uit een afbeelding en een of meerdere woorden kan ook. Het beeldmerk en woordmerk staan hierbij in een vaste verhouding.

Logo laten ontwerpen
Logo Uitvaart Betuwe
Logo VTV Tooling

Waarom een logo?

Een logo weerspiegelt de identiteit van jouw bedrijf, merk, instelling of vereniging. Het zorgt voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep en wekt vertrouwen. Logo’s die DKGS ontwerpt, geven jouw identiteit op passende wijze weer.

Werkwijze

Na het kennismakingsgesprek waarin wij alle benodigde informatie van je ontvingen, maken we eerst 2 of 3 basisontwerpen. Deze leggen we aan je voor en van daaruit werken we verder. In het verlengde hiervan kunnen wij jouw logo ook uitwerken naar een bijpassende huisstijl. Na jouw akkoord op het definitieve woordmerk of beeldmerk leveren wij dit als EPS, JPG en PNG bestand. Na betaling is het logo jouw eigendom.

Logo: toepasbaarheid kleuren

Een goed logo moet altijd aan een aantal voorwaarden voldoen. De grafische experts bij DKGS zorgen hiervoor. Zo bepalen zij samen met jou de kleuren uit de kleurenwaaier. Hierin heeft elke kleur een eigen nummer dat zij voor je vastleggen. Na het ontwerpen van je logo krijg je zowel de kleurnummers als diverse bestandsformaten van je nieuwe logo opgeleverd. Dit geeft je de vrijheid om het naar eigen wens verder te gebruiken.

Logo laten ontwerpen dat scherp blijft na vergroten

Je hebt het vast weleens bij de hand gehad: een logo dat plotseling wazig is nadat je dit hebt vergroot. De logo’s die DKGS ontwerpt, kennen dit euvel niet. Blaas ze op tot mega formaat, ze blijven altijd scherp. Dit komt doordat onze logo’s bestaan uit vector-georiënteerde bestanden. Deze zijn niet afhankelijk van een bepaalde resolutie.

logo laten ontwerpen
Logo Ontwerp Feelgood Mode Show
Logo Gustoromano

Een logo laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Of wil je het oude bedrijfslogo laten restylen? Maak dan nu een afspraak. Bel hiervoor 06 - 43 720 484 of stuur een e-mail naar info@dkgs.nl

DKGS ontwerpt en realiseert het!