Uniek ontwerp

Huisstijl laten ontwerpen met een handige styleguide

Een moderne huisstijl laten ontwerpen? Wil jij ook een herkenbare, uniforme huisstijl voor je bedrijf, instelling of vereniging? DKGS kan je deze zorg uit handen nemen. Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en drukken van een uitstraling die past bij jouw bedrijf. Hierbij houden wij rekening met het correct toepassen van logo, lettertypes en kleuren.

Wat is een huisstijl?

Een ontwerp van een huisstijl ontwerp bestaat uit het uitwerken van het logo. Dit logo samen met jouw bedrijfsgegevens vertaalt zich vervolgens naar visitekaartjes, briefpapier en enveloppe.. Hierbij houden we rekening met het consistent positioneren van het logo, gebruik van lettertypes en kleurgebruik.

Huisstijl laten ontwerpen. Opdrachtgever Heuvel Horeca en gerealiseerd door DKGS in Veenendaal
Huisstijl ontwerp voor Autorijschool Martin Apoll door DKGS in Veenendaal
Deze nieuwe huisstijl is gemaakt voor Uitvaartverzorging de Betuwe in Dodewaard door DKGS in Veenendaal

Waarom een huisstijl?

Een huisstijl vertegenwoordigt de identiteit van jouw bedrijf, instelling of vereniging in een visuele herkenbaarheid en uitstraling. Daarnaast wekt het vertrouwen bij jouw doelgroep.

Huisstijl laten ontwerpen met logo als uitgangspunt

De basis voor het realiseren van een huisstijl vormt het logo. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe identiteit uniform toepasbaar is op al je drukwerk en online producten zoals:

Wat is onze werkwijze?

We starten altijd met een kennismakingsgesprek waarbij we jouw wensen bespreken en je de mogelijkheden voorleggen. Daarna ontwerpen we een concept voor jouw huisstijl. Aan de hand van deze proef kun je eventuele wijzigingen in het ontwerp aan ons doorgeven, zodat we die met je kunnen bespreken. Na jouw akkoord op de definitieve huisstijl ontvang je de drukbare bestanden. Wij kunnen deze ook voor je in beheer houden om voor je te drukken.

Bij elk huisstijl ontwerp krijg je een handige styleguide

Maak je gebruik van meerdere grafische partners voor jouw bedrijfsuitstraling? In dat geval is het handig om te beschikken over een styleguide. DKGS kan deze na afloop van het project voor je samenstellen. In deze handleiding leggen wij de toepassing van jouw huisstijl vast. Zo ontstaan geen verschillen in het werk van de andere grafici.

Ook toe aan een nieuwe huisstijl voor je onderneming? Maak dan snel een afspraak op 06 - 43 720 484 of stuur een e-mail.

DKGS ontwerpt en realiseert het!