Grafisch ontwerper DKGS Veenendaal

Ben je opzoek naar een grafisch vormgever? Een bureau dat écht luistert en grafische ontwerpen maakt die jouw verwachtingen te boven gaan? Bij DKGS in Veenendaal werken met grafisch ontwerpers, webbouwers en merkstrategen om de business van onze klanten verder te helpen.

Grafische vormgeving voor alle materialen en uitingen

We zorgen voor de grafische vormgeving van drukwerk zoals posters, verpakkingen, boekomslagen en brochures, maar ook voor de grafische vormgeving van digitale materialen zoals websites, banners, logo’s en beeldmerken, afbeeldingen voor social media en digitale nieuwsbrief-templates. We maken de vertaalslag van je gewenste imago en merkidentiteit, naar aansprekende en originele designs!

Wanneer schakel je DKGS Grafisch ontwerp in?

Een grafisch ontwerp is bedoeld om materialen te ontwikkelen, online en offline, waarmee je als bedrijf een uitmuntende indruk maakt. Een ontwerp, voor bijvoorbeeld een huisstijl, een sprankelend logo, of een reclameposter moet de juiste doelgroep aanspreken. Een grafisch ontwerp bevat diverse elementen die voor 100% op elkaar afgestemd moeten zijn. Lettertypes, kolombreedtes, kleurgebruik en vormen.

Onze grafische ontwerpers zijn in staat om geweldige designs op te leveren, maar ook om mee te denken over de visuele weergave van je bedrijf in het algemeen. Hoe vertaal je bijvoorbeeld je kernwaarden naar de huisstijl? En hoe verwerk je de missie in een logo? Onze grafische specialisten adviseren je graag en helpen je bij dit proces. Dat resulteert in duurzame materialen waarmee je nog jarenlang een uitstekende indruk kunt maken.

Grafisch ontwerp bij DKGS

  • Specialistische kennis, diverse disciplines onder één dak
  • Altijd een advies op maat
  • Full-service reclamebureau, ontwerp én drukken of printen van materialen
  • Persoonlijke aandacht en een flexibele instelling
  • DKGS werkt samen met professionele drukkers en digital print partners.
  • Scherpe prijzen en volumevoordeel waar mogelijk!

Topkwaliteit in alle opzichten

Bij DKGS werken we uitsluitend met de nieuwste software op het gebied van grafische vormgeving en grafisch ontwerp. Daarnaast onderscheiden we ons door onze aanpak en werkwijze. Wij werken uitsluitend in persoonlijk overleg met onze klanten. Daardoor kunnen we garanderen dat de ontwerpen die we maken naar wens zijn. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en ook goed naar de doelgroep van onze klanten te kijken, kunnen onze grafische ontwerpers op basis van de juiste informatie aan de slag. En dat zorgt voor spectaculaire resultaten!

Een grafisch ontwerper inschakelen?

Neem contact met ons op! Wij houden van een uitdaging! Vertel ons je wensen en behoeften, en wij vertellen jou hoe we dat voor je kunnen realiseren. Niets is te gek! Bovendien hanteren wij een zeer flexibele planning, waardoor we op korte termijn al kunnen leveren!