Uniek ontwerp

Drukwerk ontwerpen Veenendaal

Bij drukwerk ontwerpen is een goed kloppend model het halve werk. Bij DKGS in Veenendaal weten we dat als geen ander. Heb je al een eigen idee of juist geen idee? Laat je door onze creatieve vormgevers verrassen. Je kunt jouw idee als houvast schetsen in Word of PowerPoint en dit aan ons voorleggen. Helaas is het druktechnisch onmogelijk om deze bestanden direct te gebruiken voor het drukken. Daarom maken wij jouw ontwerp op met grafische software zoals Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop.

Magazine ontwerp Squerist
Folder Eyevinci
Drukwerk folder Vemewa

Alle soorten promotie drukwerk

Met een ontwerp van DKGS in Veenendaal heb je altijd succes. In principe kunnen wij alles wat gedrukt kan worden, vormgeven en opmaken. Hier beneden zie je een greep uit de meest voorkomende producten:

 • flyers
 • leaflets
 • folders
 • brochures
 • magazines
 • boeken
 • gedrukte huisstijl
 • schoolagenda's

Meerwaarde drukwerk laten ontwerpen

Bij DKGS houden we niet van 13 in een dozijn ontwerpen. Jouw bedrijf is uniek en verdient kwaliteit en aandacht , zeker als het om de uitstraling gaat. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn:

 • beeldbewerking
 • keuze lettertype
 • opzet passend stramien
 • kleurgebruik

Aanleveren foto’s en afbeeldingen

Voor het vorm geven is goed bruikbaar beeldmateriaal van belang. Heb je geen geschikte foto’s dan kunnen wij tegen een geringe vergoeding rechtenvrije afbeeldingen verzorgen. Uiteraard zoeken wij deze samen met jou uit.

Kleurgebruik in onze ontwerpen

Om alle gebruikte kleuren in het ontwerp goed te laten overkomen en kleurverschillen te beperken, werkt onze ontwerpstudio vanuit een colormanagement workflow. Zien wij dat een kleurvoorspelling teveel dreigt af te wijken van het origineel, dan informeren wij je en zoeken we naar het best haalbare resultaat. Soms komt een afwijking voor bij het omzetten van felle PMS kleuren naar full color, bijvoorbeeld fel groen en oranje.

Proefdruk van je ontwerp

Als de eerste proefversie voor jouw nieuwe grafische product klaar is, ontvang je een pdf proef per e-mail. Eventuele opmerkingen kun je persoonlijk met ons bespreken. Daarna voeren we de door jou gewenste wijzigingen door. Na jouw akkoord op de laatste proef leveren wij het drukklare pdf bestand op. Indien van toepassing gebruiken wij het bestand voor de verzorging van jouw te drukken materiaal.

Drukklaar maken ontwerp

DKGS spreekt de taal van de drukker. Voor jou als opdrachtgever erg handig, omdat wij altijd een correct te drukken bestand kunnen aanleveren aan jouw eigen drukker. Stuur ons gerust de lijst met specificaties die je van hem ontving. Weet je nog niet waar je jouw nieuwe reclameproducten wilt laten drukken? Vraag gerust een offerte bij ons aan. Wij verzorgen al 10 jaar kwaliteitsdrukwerk tegen een aangename prijs. Zo heb je alle diensten handig onder 1 dak.

Heb je nog vragen? Bel 06 - 43 72 04 84 of stuur een e-mail. Wij staan je graag te woord.

DKGS ontwerpt en realiseert het!