Uniek ontwerp

Grafisch ontwerper huisstijl, websites, reclameuitingen

Grafisch ontwerper DKGS in Veenendaal maakt reclameproducten voor print en internet die altijd raak zijn. Je hebt een boodschap aan je doelgroep of je wilt jouw merk duidelijk herkenbaar maken. Het gaat tenslotte om een goede eerste indruk. Dat bereik je met een professioneel logo, bedrijfshuisstijl en drukwerk met daarbij een goede website en vormgeving van reclame uitingen. Onze grafische vormgevers weten daar alles van. Zij ontwerpen wat jij wenst. En nog betaalbaar ook.

Wie zijn onze klanten

Grafisch ontwerper DKGS werkt voor bedrijven, instellingen en verenigingen. Daarnaast ontwerpen we in opdracht van uitgeverijen onder andere schoolagenda’s en Back to school producten. Het contact met onze opdrachtgevers verloopt via een persoonlijke kennismaking en per e-mail. De ontwikkeling van onze reclameproducten gebeurt altijd in nauwe samenwerking met jou als klant. Voordat we starten met een conceptontwerp, spreken we jouw wensen en de mogelijkheden door. Zodra we klaar zijn met het eerste concept, leggen we dit aan je voor. Eventuele wijzigingen hierin bespreken we samen. Zo ontstaat een product waar beide partijen achter staan.

Grafisch ontwerper veenendaal
Ontwerp schoolagenda van FC Barcelona
schoolagenda van PSV

Grafisch ontwerper ook voor sparring en deskundig advies

Soms heb je zelf al een idee of concept dat je wilt laten uitwerken. In veel gevallen moet je vanuit het niets beginnen. Voor grafisch ontwerper DKGS geen probleem. Je hebt aan ons altijd een serieuze sparringpartner die je een eerlijk advies geeft. Als ervaren grafisch ontwerper weten wij als geen ander dat reclameuitingen wel onderscheidend, creatief en drukbaar moeten zijn.

Desktop publishing en vormgeving voor grote en kleine projecten

Heb je een groot of klein grafisch project? Voor beide kun je bij DKGS terecht. Wij hebben veel ervaring in vormgeving van producten en desktop publishing of DTP. Onze professionals werken zeer accuraat en bedienen zich van de modernste technieken.

Leg ook jou grafische uitdaging voor je bedrijf aan ons voor

Zoek jij ook een grafisch vormgever die frisse, onderscheidende reclameproducten ontwerpt die ook uitvoerbaar zijn? Maak dan nu een afspraak met ons op 06 - 43 720 484 of mail ons.

DKGS ontwerpt en realiseert het!