Kleurrijk drukwerk

Drukwerk bestellen voor starters

Drukwerk bestellen voor starters kan bij DKGS in Veenendaal. wil je echt sllim ondernemen doe dan je voordeel met ons speciale starterspakket. Je bespaart er nog kosten mee ook. Een bedrijf starten brengt veel onkosten met zich mee. Je wilt de uitgaven laag houden en de opbrengst hoog. Professioneel drukwerk mag hierbij nooit in het geding komen, want een huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf. Als jouw onderneming bijvoorbeeld staat voor vakmanschap, service en betrouwbaarheid, dan draag je dit over met een mooi logo en een passende huisstijl.

Mis vooral het starterspakket drukwerk niet

Heb je drukwerk nodig voor je nieuwe bedrijf voor niet al teveel geld? DKGS denkt met je mee. Je krijgt immers maar 1 keer de kans voor een goede indruk. En om jou de hoofdbrekens te besparen van uitgekiend drukwerk, hebben wij een special starterspakket met zakelijk drukwerk voor je samengesteld. Je vindt hierin:

  • 250 visitekaartjes
  • 1.000 vel A4 briefpapier
  • 1.000 C5 enveloppen

Alles bedrukt met jouw logo en bedrijfsgegevens in full color. Natuurlijk op een prima kwaliteit papier. Je betaalt voor deze schitterende set slechts € 699.- Dit is inclusief het ontwerpen en uitwerken van jouw huisstijl. Zo heb jij de fijnste deal van Nederland.

Kom jij in aanmerking voor het starterspakket?

Wanneer kun je een starterspakket bestellen? Startte jij je bedrijf korter dan 1 jaar geleden? In dat geval mag je gebruikmaken van ons starterspakket. Vraag ons naar de voorwaarden.

Heb je al een logo voor je bedrijf?

Een bedrijfslogo kun je gebruiken voor tal van bedrijfsuitingen. DKGS kan voor jou ook een passend logo ontwerpen. Je kunt daarna vrij beschikken over het bestand. Als DKGS jouw logo ontwerpt, ben jij na betaling van de factuur de eigenaar. Wij leveren het op in diverse bestandsformaten. Op die manier heb je het altijd bij de hand.

Drukwerk bestellen en op tijd nabestellen

Drukwerk van DKGS, daarmee bespaar je kosten. Als de zaken lekker lopen, slinkt het drukwerk snel. Alle onderdelen kun je op elk moment los bijstellen of uitbreiden met bijvoorbeeld notitieblokken, presentatiemappen of reclame drukwerk. Alles weer netjes voorzien van jouw huisstijl.

Ontdek hoe handig ons pakket zakelijk starters drukwerk is. Bel nu 06 - 43 720 484 voor een afspraak voor het ontwerp of stuur een e-mail. Wij zorgen voor een schitterend resultaat.

DKGS ontwerpt en realiseert het!