Reclamemateriaal ontwikkelen

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij potentiële klanten? Of wil je bestaande klanten kennis laten maken met andere diensten of producten? Reclamemateriaal kan je daarbij helpen. Goede reclame maakt een goede indruk en levert je naamsbekendheid en nieuwe klanten op.

Bij Reclamebureau DKGS in Veenendaal zijn we gespecialiseerd in het maken van reclamematerialen. We werken samen met vaste productiepartners en maken uitsluitend gebruik van state-of-the-art drukapparatuur. DKGS regelt alles voor je: van ontwerp tot productie en levering op het gewenste adres. We nemen je alle werk op het gebied van reclamemateriaal uit handen.

Reclamematerialen bij DKGS

Wij ontwikkelen alle soorten reclamematerialen. Denk aan promotioneel drukwerk, presentatiemateriaal, promotiemateriaal, advertenties, banners, spandoeken, relatiegeschenken, plaatmateriaal en reclameborden. Bij het creëren van reclame-ontwerpen houden we altijd je klant in gedachten: hoe maak je de beste indruk? Welk gevoel met moet de klant krijgen? En welke boodschap wil je precies overbrengen?

Met welk reclamemateriaal bereik je jouw klanten?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden op het gebied van reclame. Veel voorkomende reclamematerialen zijn:

  • Rollup banners
  • Spandoeken
  • Plaatmateriaal
  • Reclameborden
  • Beurspresentatie
  • Winkelpresentatie
  • Stoepborden
  • Vlaggen
  • Kleding
  • Relatiegeschenken

Vertaalslag van je merk of bedrijf naar passend reclamemateriaal

Wij zijn erin gespecialiseerd om de vertaalslag te maken tussen ‘wie ben je als bedrijf’ of ‘wie wíl je zijn als bedrijf’ en de ontwerpen en materialen die daarbij passen. We voelen aan wat je klanten nodig hebben en dus wat jij nodig hebt om je klanten te bereiken. We adviseren je over de manier waarop je een adembenemend goede eerste indruk maakt en hoe je de herkenbaarheid van je merk kunt vergroten.

Flexibel en meedenkend

Heb jij andere ideeën? Of heb je juist géén enkel idee? Wij adviseren je graag over het meest geschikte reclamemateriaal voor jouw bedrijf en over het ontwerp. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met je mee en voorzien je graag van een eerlijk en persoonlijk advies op maat.

“Wij werken graag samen met onze klanten, vóór onze klanten. In persoonlijk overleg en met korte lijnen komen we tot het beste resultaat!”

Alle kennis in huis

Binnen DKGS werken specialisten in verschillende disciplines. Zo hebben wij grafisch vormgevers en ontwerpers, technische webbouwers, merkstrategen en marketingspecialisten. Deze disciplines werken samen om tot het beste en meest effectieve reclamemateriaal te komen. Naast specialistische kennis is DKGS voorzien van een eigen ontwerpstudio en werken we uitsluitend met top of the bill print- en drukapparatuur.

Reclamematerialen laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van reclame ontwerp en ontwikkeling en drukken van reclamematerialen. We denken altijd met je mee en staan open voor alle uitdagingen!