Kwaliteitsbeheer

Wanneer je op zoek bent naar een drukker voor grote partijen, of juist voor kleine oplages, dan ben je bij DKGS gaan het juiste adres. Ook voor grafisch ontwerp en vormgeving kun je bij ons terecht. DKGS beschikt over een groot netwerk van professionele drukkers en digital printers. Daardoor zijn wij in staat om topkwaliteit drukwerk te leveren.

“Door continu te werken aan kwaliteitsbeheer, processen te blijven optimaliseren en de kwaliteit van productiepartners te waarborgen, kunnen wij onze klanten topkwaliteit druk- en printwerk bieden.“

Hoge kwaliteit drukwerk gegarandeerd

Onze partners hebben hun druk- en printprocessen volledig geoptimaliseerd volgens de ISO-standaarden. Daardoor wordt de kwaliteit van systemen en output te allen tijde gewaarborgd. Daarnaast voeren wij een streng beleid en voeren we deskundig colormanagement uit om correct kleurgebruik op drukwerk te garanderen.

Colormanagement (kleurwaarborging)

Onze studio is toegerust met een hightec ISO-colormanagement workflow volgens de richtlijnen van European Color Initiative (ECI). Hiermee garanderen we een correcte en constante kleur in- en output.

Drukken van jouw opdracht, altijd op de hoogste kwaliteit

Na het uitwerken van je ontwerp, exporteren wij dit naar een drukklaar PDF bestand. Wij werken volgens de normen van de Ghent PDF Workgroup. Onze PDF bestanden worden druktechnisch door elke drukkerij geaccepteerd. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Benieuwd hoe sprekend jouw bedrijfskleuren overkomen? Probeer het uit. Maak meteen een afspraak met ons op 0318 – 240 010 of stuur ons een mail.

DKGS ontwerpt en produceert altijd op de hoogst mogelijke kwaliteit door secuur kwaliteitsbeheer.