Kleurrijk drukwerk

Huisstijl drukwerk

Drukwerk in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie geeft een professioneel beeld naar buiten. Zorg daarom dat deze vormgeving smaakvol, luid en duidelijk is. DKGS in Veenendaal kan hierin veel voor je betekenen. Van ontwerp tot en met het drukken. Voor starters en bestaande bedrijven. Je bent bij ons verzekerd van kwaliteitsdrukwerk waarmee je echt kunt pronken. Wij zorgen altijd voor een optimale afstemming van de kleuren met het papier. Je kunt ons inschakelen voor alle onderdelen van je bedrijfshuisstijl waaronder:

  • visitekaartjes
  • briefpapier
  • enveloppen
  • with compliments cards
  • presentatiemappen
  • reclame artikelen

Heuvel Horeca
huisstijl drukwerk
Uitvaart Betuwe

Huisstijl drukwerk papierkeuze en advies

Papiersoorten voor het drukken van huisstijlen zijn er volop. De meest gangbare zijn de witte offset varianten en crèmekleurige of biotop. Afhankelijk van de uistraling van jouw onderneming kiezen wij de best passende papiersoort in overleg met jou. Deze soort papier houden we aan over de gehele linie. wil je tussentijds toch wisselen, dan is dat altijd mogelijk.

PMS nummers juiste kleuren

Heeft jouw bedrijf al vastgestelde kleurnummers voor de huisstijl? In dat geval kan DKGS je ook prima van dienst zijn. Wij hanteren voor de kleuren het Pantome Matching System of PMS. Dit houdt in dat elke kleur beschikt over een uniek kleurnummer en een unieke kleurtint. Bij het drukken van jouw huisstijl houden wij deze exact aan. Zo heb je gegarandeerd de exacte kleuren en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Drukwerk voorraad tijdig aanvullen

Ben je bijna door je huisstijl drukwerk? Je kunt bij DKGS gewoonlijk een week aanhouden voor de levering van vervolgdrukwerk. Spoedopdrachten kunnen wij in goed overleg uiteraard sneller leveren. Geef ons altijd bijtijds de aanvullingen door. Dan kom je niet voor vervelende situaties te staan.

Op zoek naar fraai drukwerk in je eigen huisstijl? Bel vandaag nog 06 - 43 720 484 voor de mogelijkheden of stuur een e-mail.

DKGS ontwerpt en realiseert het!