Kleurrijk drukwerk

Digitaal en offset drukwerk full color of steunkleuren

Het succes van jouw grafische producten begint bij DKGS in Veenendaal. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, bij DKGS ben je altijd welkom. Wij drukken in full color of steunkleuren op de papiersoort die het beste aansluit bij jouw wens. Van huisstijl tot promotioneel en starters producten.  Wat je ook wilt, je krijgt bij ons altijd een hoge kwaliteit voor een prettige prijs. En natuurlijk met de zekerheid van een uniek kleurbeheer.

Drukwerk in brochures voor 5 tegen 5 toernooi
Huisstijl Heuvel Horeca
Folder Disselbv

Sterk in digitaal drukwerk

Ook voor digitaal drukken ga je naar DKGS. Wij werken samen met een gerenommeerde HP Indigo partner. Dit heeft voor jou het voordeel dat je bij ons ook terecht kunt voor opdrachten in kleinere oplages. Geheel in full color en tegen een aantrekkelijke prijs.

Maak kennis met de kwaliteit en service van DKGS

Ben je op zoek naar een andere drukker? Ga eens vrijblijvend met ons in gesprek. Wij luisteren naar je verhaal en bieden je graag een nieuwe oplossing voor al je promotie producties.

Wil je ook weten wat DKGS op drukwerkgebied voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel 06 - 43 720 484 of stuur een e-mail. Ons team staat voor je klaar.

DKGS ontwerpt en realiseert het!